Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Program izlječenja srčane bolesti

Program izlječenja srčane bolesti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-201-441-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2134

Broj strana:

610

Težina:

1065 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

78,40 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Djelo dr. Ornisha moglo bi promijeniti živote milijuna …

Na kraju prve godine većina pacijenata izjavila je da se bol u grudima potpuno povukla: kod 82 posto pacijenata arterijske su se naslage počele smanjivati. Poboljšanje su osjetili gotovo odmah, a danas se osjećaju sjajno. Pacijenti dr. Ornisha uživaju u svojim novim životima.

Dr. Dean Ornish prvi je liječnik koji je iznio dokumentirane dokaze da je srčanu bolest moguće zaustaviti ili čak izliječiti samom promjenom načina života. Na temelju svojega svjetski poznatog istraživanja, dr. Ornish je svojim programom postigao zapanjujuće rezultate. Sudionicima su smanjene doze lijekove ili čak potpuno ukinute; bol u grudima je oslabila ili se potpuno povukla; raspolažu većom količinom energije, sretniji su i mirniji; izgubili su na težini iako su jeli više, a naslage u njihovim koronarnim arterijama doista su se počele smanjivati.

Bez obzira na to smatrate li da ćete ikada biti zabrinuti za zdravlje svojega srca, ovo će vjerojatno biti najkorisnija knjiga o zdravlju koju ćete pročitati ove godine, a možda i u cijelom životu.
John Poppy, zdravstveni kolumnist, Esquire

Prema mjerilima suvremene medicine, dogodilo se nemoguće.
Newsweek

  • Originalni naziv: Program for reversing...
  • Prevodilac: Aleksandra Mihaljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Djelo dr. Ornisha moglo bi promijeniti živote milijuna … Na kraju prve godine većina pacijenata izjavila je da se bol u grudima potpuno povukla: kod 82 posto pacijenata arterijske su se naslage počele smanjivati. Poboljšanje su osjetili gotovo odmah, a danas se osjećaju sjajno. Pacijenti dr. Ornisha uživaju u svojim novim životima. Dr. Dean Ornish prvi je liječnik koji je iznio dokumentirane dokaze da je srčanu bolest moguće zaustaviti ili čak izliječiti samom promjenom načina života. Na temelju svojega svjetski poznatog istraživanja, dr. Ornish je svojim programom postigao zapanjujuće rezultate. Sudionicima su smanjene doze lijekove ili čak potpuno ukinute; bol u grudima je oslabila ili se potpuno povukla; raspolažu većom količinom energije, sretniji su i mirniji; izgubili su na težini iako su jeli više, a naslage u njihovim koronarnim arterijama doista su se počele smanjivati. Bez obzira na to smatrate li da ćete ikada biti zabrinuti za zdravlje svojega srca, ovo će vjerojatno biti najkorisnija knjiga o zdravlju koju ćete pročitati ove godine, a možda i u cijelom životu. John Poppy, zdravstveni kolumnist, Esquire Prema mjerilima suvremene medicine, dogodilo se nemoguće. Newsweek

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter