Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Pilates na lopti

Pilates na lopti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Colleen Craig


ISBN:

86-83737-39-X

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K1497

Broj strana:

183

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Pilates na lopti nudi vam jedinstvenu sintezu pilates metoda i vježbi na lopti. Revolucionarni metod vježbanjas loptom upoznaje nas sa sasvim novim načinom potizanja kondicije kroz vježbe niskog inteziteta, ali izuzetne djelotvornosti. Pilates metodom vježbanja na lopti uranotežujemo tijelo kroz razvijanje površinskih dugih mišića, jačanje slabijih dubokih mišića kao i radom na pravilnom držanju, pokretljivosti i stabilnosti kičme.

Jozef Pilates, uspješan bokser i gimnastičar, početkom dvadesetog vijeka razvio je metod za koji ugledni časopisi koji se bave stilom života i fitnesom tvrde da je najbolji sistem vežbi novijeg doba.

Lopta u vježbanju, koju koriste poznati sportski treneri, plesači i sportisti da bi poboljšalisvijest o tijelu i izvođenje, predstavlja savršeni temelj za izvođenje ljupkih pilates pokreta putem kojih se razvija izdržljivost i gipkost.

  • Originalni naziv: Pilates on the ball
  • Prevodilac: Dragan Papirović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pilates na lopti nudi vam jedinstvenu sintezu pilates metoda i vježbi na lopti. Revolucionarni metod vježbanjas loptom upoznaje nas sa sasvim novim načinom potizanja kondicije kroz vježbe niskog inteziteta, ali izuzetne djelotvornosti. Pilates metodom vježbanja na lopti uranotežujemo tijelo kroz razvijanje površinskih dugih mišića, jačanje slabijih dubokih mišića kao i radom na pravilnom držanju, pokretljivosti i stabilnosti kičme. Jozef Pilates, uspješan bokser i gimnastičar, početkom dvadesetog vijeka razvio je metod za koji ugledni časopisi koji se bave stilom života i fitnesom tvrde da je najbolji sistem vežbi novijeg doba. Lopta u vježbanju, koju koriste poznati sportski treneri, plesači i sportisti da bi poboljšalisvijest o tijelu i izvođenje, predstavlja savršeni temelj za izvođenje ljupkih pilates pokreta putem kojih se razvija izdržljivost i gipkost.

Dodatne informacije

Izdavač Babun
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter