Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja

Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maja Volk


ISBN:

978-86-6317-004-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2591

Broj strana:

212

Težina:

175 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nova knjiga Maje Volk prenosi iskustva kako je pobijedila rak.
Žena koja stvara! Čovjek koji se bori! Žena koja se ne zaboravlja!
Napisano je mnogo knjiga o zdravlju, napisano je mnogo recepata za pripremu zdrave hrane, ali ono što odvaja Majine recepte od svih dostupnih nam recepata zdrave hrane jeste, raznolikost i dostupnost namirnica, jer nije isto kad ispod popisa potrebnih namirnica izračunate 20 evra i 5 evra, Maja Volk živi na našem podneblju i u svojim receptima koristi isključivo domaće proizvode dostupne svima u svako doba.

Još nešto izdvaja Maju Volk od svih drugih pisaca recepata zdrave hrane, a to je činjenica da je ona uspjela da TRAJNO izliječi smrtonosni rak grla, isključivo putem korišćenja žive hrane. Stoga, sve sumnje u ljekovitost i djelotvornost ovog, veganskog, načina ishrane padaju u vodu. Pred sobom imate jednostavne, lako razumljive i lako primenljive savjete za produžetak života.

Svako ko je jednom sreo Maju zna o čemu govorim. Nisam lično upoznala Maju Volk ali sam upoznala Maju koju još niko nije upoznao, sretna sam što sam imala čast upoznati borca, umjetnicu, majku, ženu, divu...

Upoznala sam jedno novo bogatstvo okusa kušajući Majine specijalitete. Neko bi rekao šta sve nema u blenderu, kakav sokovnik može da podnese cveklu i bananu, špinat i pomorandžu, beli luk i jabuku, a onaj ko izmiksa nektare po receptu zaista će uživati u bogatstvu okusa i poželjeti postati Vegan (zdrav), poželjeće buditi se bez podočnjaka i bez težine u želudcu, poželeće s osmjehom obavljati sve zadaće koje ga čekaju od svitanja do sumraka, i neće imati potrebu pojesti Dve ili tri žabe (Po Brajanu Trejsiju), nego Jednu ili dve, jer sasvim sigurno se može reći Pojedi tu žabu, svako jutro uz kafu i cigarete, to bi bila ona prva i najteža žaba za početak dana, a s Majinim receptima Zdravlja sasvim sigurno nećete morati pojesti najtežu i najveću žabu za taj dan.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nova knjiga Maje Volk prenosi iskustva kako je pobijedila rak. Žena koja stvara! Čovjek koji se bori! Žena koja se ne zaboravlja! Napisano je mnogo knjiga o zdravlju, napisano je mnogo recepata za pripremu zdrave hrane, ali ono što odvaja Majine recepte od svih dostupnih nam recepata zdrave hrane jeste, raznolikost i dostupnost namirnica, jer nije isto kad ispod popisa potrebnih namirnica izračunate 20 evra i 5 evra, Maja Volk živi na našem podneblju i u svojim receptima koristi isključivo domaće proizvode dostupne svima u svako doba. Još nešto izdvaja Maju Volk od svih drugih pisaca recepata zdrave hrane, a to je činjenica da je ona uspjela da TRAJNO izliječi smrtonosni rak grla, isključivo putem korišćenja žive hrane. Stoga, sve sumnje u ljekovitost i djelotvornost ovog, veganskog, načina ishrane padaju u vodu. Pred sobom imate jednostavne, lako razumljive i lako primenljive savjete za produžetak života. Svako ko je jednom sreo Maju zna o čemu govorim. Nisam lično upoznala Maju Volk ali sam upoznala Maju koju još niko nije upoznao, sretna sam što sam imala čast upoznati borca, umjetnicu, majku, ženu, divu... Upoznala sam jedno novo bogatstvo okusa kušajući Majine specijalitete. Neko bi rekao šta sve nema u blenderu, kakav sokovnik može da podnese cveklu i bananu, špinat i pomorandžu, beli luk i jabuku, a onaj ko izmiksa nektare po receptu zaista će uživati u bogatstvu okusa i poželjeti postati Vegan (zdrav), poželjeće buditi se bez podočnjaka i bez težine u želudcu, poželeće s osmjehom obavljati sve zadaće koje ga čekaju od svitanja do sumraka, i neće imati potrebu pojesti Dve ili tri žabe (Po Brajanu Trejsiju), nego Jednu ili dve, jer sasvim sigurno se može reći Pojedi tu žabu, svako jutro uz kafu i cigarete, to bi bila ona prva i najteža žaba za početak dana, a s Majinim receptima Zdravlja sasvim sigurno nećete morati pojesti najtežu i najveću žabu za taj dan.

Dodatne informacije

Izdavač Nova poetika
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter