Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Savjetnik za trudnice

Savjetnik za trudnice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mahira Jahić


ISBN:

9958-622-46-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5973

Broj strana:

56

Težina:

123 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

5,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Cilj pisanja je bio približiti trudnoću i probleme sa kojima se trudnica sreće kao i predložiti savjete koji mogu biti od pomoći trudnicama. Pitanja na koja trudnice žele odgovor dobila sam sprovedenom anketom. Anketirano je 50 trudnica koje su željele trudnoću. Gestacijska starost trudnoće bila je različita, a broj prvorotki i drugorotiki bio je podjednako zastupljen. Pitanje koje je anketom postavljeno bilo je: Šta biste željeli znati o vašoj trudnoči?

Dobijene odgovore u obliku pitanja sam iskoristila da napravim ovaj priručnik. Zanimljivo je to što je bilo mnogo pitanja, svaka je trudnica postavljala tri do četiri pitanja. Usporedivši pitanja među više trudnica primjetila sam da su ona međusobno podudarna, stoga bi slijedio zaključak da polje interesovanja trudnica u trudnoći je isto i vezano je za promjene koje se dešavaju u toku trudnoće u organizmu trudnice uključujući i stanja ploda.

Kao rezultat tog rada nastao je ovaj priručnik. Nadam se da će on biti od pomoći i da će trudnice ovdje naći svoje odgovore, ne osuđujući ginekologa za nedostatak vremena i zaboravljanja objašnjenja.

Mahira Jahić

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Cilj pisanja je bio približiti trudnoću i probleme sa kojima se trudnica sreće kao i predložiti savjete koji mogu biti od pomoći trudnicama. Pitanja na koja trudnice žele odgovor dobila sam sprovedenom anketom. Anketirano je 50 trudnica koje su željele trudnoću. Gestacijska starost trudnoće bila je različita, a broj prvorotki i drugorotiki bio je podjednako zastupljen. Pitanje koje je anketom postavljeno bilo je: Šta biste željeli znati o vašoj trudnoči? Dobijene odgovore u obliku pitanja sam iskoristila da napravim ovaj priručnik. Zanimljivo je to što je bilo mnogo pitanja, svaka je trudnica postavljala tri do četiri pitanja. Usporedivši pitanja među više trudnica primjetila sam da su ona međusobno podudarna, stoga bi slijedio zaključak da polje interesovanja trudnica u trudnoći je isto i vezano je za promjene koje se dešavaju u toku trudnoće u organizmu trudnice uključujući i stanja ploda. Kao rezultat tog rada nastao je ovaj priručnik. Nadam se da će on biti od pomoći i da će trudnice ovdje naći svoje odgovore, ne osuđujući ginekologa za nedostatak vremena i zaboravljanja objašnjenja. Mahira Jahić

Dodatne informacije

Izdavač PrintCom
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter