Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kako ukloniti celulit

Kako ukloniti celulit

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Helen Foster


ISBN:

9789531208192

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0221

Broj strana:

128

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,40 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U posljednjem desetljeću detaljno je istraženo što je celulit i zašto se razlikuje od ostale masnoće u našem tijelu, a ta saznanja otkrivaju i sve brojnije načine kako ga pobijediti.

Priručnik nudi sedam pristupa kojima možete smanjiti celulit u roku od šest tjedana - navodi recepte za pripremu jela koja pogoduju smanjivanju celulita, upute za primjenu aromaterapije i kozmetičkih preparata za njegu kože te detaljno opisuje vježbe za učvršćivanje problematičnih dijelova tijela.

Možete kombinirati pristupe koji najbolje odgovaraju vašem načinu života jer priručnik kombinira tradicionalne terapije s najnovijim otkrićima i predlaže nove i zanimljive načine za uklanjanje potkožnih masnoća. Budući da zdravstveni plan koji predstavlja Helen Foster pridonosi i uklanjanju suvišnih kilograma, nakon šest tjedana cijelo će vaše tijelo biti vitkije i čvršće. Osjećat ćete se i izgledati zdravije, imati više energije i biti otporniji na bolesti.

  • Prevodilac: Filomena Horvatić
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U posljednjem desetljeću detaljno je istraženo što je celulit i zašto se razlikuje od ostale masnoće u našem tijelu, a ta saznanja otkrivaju i sve brojnije načine kako ga pobijediti. Priručnik nudi sedam pristupa kojima možete smanjiti celulit u roku od šest tjedana - navodi recepte za pripremu jela koja pogoduju smanjivanju celulita, upute za primjenu aromaterapije i kozmetičkih preparata za njegu kože te detaljno opisuje vježbe za učvršćivanje problematičnih dijelova tijela. Možete kombinirati pristupe koji najbolje odgovaraju vašem načinu života jer priručnik kombinira tradicionalne terapije s najnovijim otkrićima i predlaže nove i zanimljive načine za uklanjanje potkožnih masnoća. Budući da zdravstveni plan koji predstavlja Helen Foster pridonosi i uklanjanju suvišnih kilograma, nakon šest tjedana cijelo će vaše tijelo biti vitkije i čvršće. Osjećat ćete se i izgledati zdravije, imati više energije i biti otporniji na bolesti.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter