Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Djeca i droge - Čitanka

Djeca i droge - Čitanka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-39-039-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1790

Broj strana:

147

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Draga djeco,
Ovo je vaša prva knjiga ove vrste za koju ponekad pomislim da se trebala pojaviti mnogo ranije. Nije samo to zbog toga što sam namjeru da je napišem imao već duže vrijeme, nego zato što se već godinama osjeća potreba da se jedna ovakva knjiga nađe u vašem razredu, kućama, bibliotekama i među vašim udžbenicima.
U ovoj knjizi ćemo razgovarati, objašnjavati i vjerovatno nešto naučiti o sebi, drogama, zloupotrebi droga. Narkomaniju nećemo baš objašnjavati detaljno, tek ćemo je spomenuti usput, jer je ova knjiga i pisana sa namjerom da vam pomogne da narkomanija nikad ne postane vaš problem o kojem bi trebalo sa nekim razgovarati.

Ako neko od vas toliko pogriješi da mu narkomanija postane problem, to će morati rješavati u ljekarskoj ordinaciji.

Cilj ove knjige je da vam pomogne da se što bolje osigurate od ovog pogrešnog koraka i da što uspješnije izbjegnete narkomaniju koja vam, zbog vaših godina, upravo sad najviše prijet.

Autor

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170X240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Draga djeco, Ovo je vaša prva knjiga ove vrste za koju ponekad pomislim da se trebala pojaviti mnogo ranije. Nije samo to zbog toga što sam namjeru da je napišem imao već duže vrijeme, nego zato što se već godinama osjeća potreba da se jedna ovakva knjiga nađe u vašem razredu, kućama, bibliotekama i među vašim udžbenicima. U ovoj knjizi ćemo razgovarati, objašnjavati i vjerovatno nešto naučiti o sebi, drogama, zloupotrebi droga. Narkomaniju nećemo baš objašnjavati detaljno, tek ćemo je spomenuti usput, jer je ova knjiga i pisana sa namjerom da vam pomogne da narkomanija nikad ne postane vaš problem o kojem bi trebalo sa nekim razgovarati. Ako neko od vas toliko pogriješi da mu narkomanija postane problem, to će morati rješavati u ljekarskoj ordinaciji. Cilj ove knjige je da vam pomogne da se što bolje osigurate od ovog pogrešnog koraka i da što uspješnije izbjegnete narkomaniju koja vam, zbog vaših godina, upravo sad najviše prijet. Autor

Dodatne informacije

Izdavač Sejtarija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter