Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Zaštitite svoju djecu od traume

Zaštitite svoju djecu od traume

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-7351-88-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0906

Broj strana:

256

Težina:

435 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj knjizi autori nude lijek za traumu i recept za stvaranje psihološki otporne djece – bez obzira na to kakve su ih životne nedaće snašle.

Ova knjiga pruža ruku spasa svim roditeljima koji se pitaju kako će pomoći svojoj djeci. Nudi jednostavne, ali moćne alate koji štite djecu od opasnosti i pomažu im da se oporave nakon stresnih i turbulentnih životnih događaja. Ova je knjiga riznica jednostavnih aktivnosti za borbu protiv stresa i postavljanje granica, a nudi brojne aktivnosti koje umanjuju negativni utjecaj traume na dječje tijelo, um i duh.

Čitajući ovu knjigu, bolje ćete razumjeti različite vrste trauma koje vaše dijete može doživjeti – i naučit ćete kako pomoći djeci da postanu samopouzdana, psihološki otporna i radosna ljudska bića.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj knjizi autori nude lijek za traumu i recept za stvaranje psihološki otporne djece – bez obzira na to kakve su ih životne nedaće snašle. Ova knjiga pruža ruku spasa svim roditeljima koji se pitaju kako će pomoći svojoj djeci. Nudi jednostavne, ali moćne alate koji štite djecu od opasnosti i pomažu im da se oporave nakon stresnih i turbulentnih životnih događaja. Ova je knjiga riznica jednostavnih aktivnosti za borbu protiv stresa i postavljanje granica, a nudi brojne aktivnosti koje umanjuju negativni utjecaj traume na dječje tijelo, um i duh. Čitajući ovu knjigu, bolje ćete razumjeti različite vrste trauma koje vaše dijete može doživjeti – i naučit ćete kako pomoći djeci da postanu samopouzdana, psihološki otporna i radosna ljudska bića.

Dodatne informacije

Izdavač Harfa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter