Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tajni jezik vašeg tijela - Vodič za zdravlje tijela i duha

Tajni jezik vašeg tijela - Vodič za zdravlje tijela i duha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Inna Segal


ISBN:

978-953-7829-57-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2887

Broj strana:

252

Težina:

545 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Inspirativan vodič za samoiscjeljenje i otkrivanje energetskih uzroka više od 200 simptoma i tegoba iz pera međunarodno poznate iscjeliteljice, profesionalne govornice, autorice i TV voditeljice te osnivačice metode „Visionary Intuitive Healing®”.
Inna Segal još je kao tinejdžerica patila od bolova u leđima i psorijaze. Liječnici joj nisu uspijevali pomoći, stanje joj se pogoršavalo, a onda je otkrila da vidi u unutrašnjost vlastita tijela. Bila je to prekretnica u životu ove mlade žene. Nakon što je izliječila sebe, posvetila se liječenju drugih.
Njezina knjiga Tajni jezik vašeg tijela: vodič za zdravlje tijela i duha inspirativna je knjiga koja će vam otkriti posve nov pogled na vlastito tijelo i zdravstvene probleme koji vas muče. Ovaj vodič uči vas korak po korak kako slušati poruke koje vam šalje vlastito tijelo, razotkrivajući energetske uzroke više od 200 simptoma i tegoba.
Vodstvo Inne Segal ohrabrit će vas da se povežete sa svojom urođenom iscjeliteljskom inteligencijom i da potaknete tijelo na samoiscjeljenje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Inspirativan vodič za samoiscjeljenje i otkrivanje energetskih uzroka više od 200 simptoma i tegoba iz pera međunarodno poznate iscjeliteljice, profesionalne govornice, autorice i TV voditeljice te osnivačice metode „Visionary Intuitive Healing®”. Inna Segal još je kao tinejdžerica patila od bolova u leđima i psorijaze. Liječnici joj nisu uspijevali pomoći, stanje joj se pogoršavalo, a onda je otkrila da vidi u unutrašnjost vlastita tijela. Bila je to prekretnica u životu ove mlade žene. Nakon što je izliječila sebe, posvetila se liječenju drugih. Njezina knjiga Tajni jezik vašeg tijela: vodič za zdravlje tijela i duha inspirativna je knjiga koja će vam otkriti posve nov pogled na vlastito tijelo i zdravstvene probleme koji vas muče. Ovaj vodič uči vas korak po korak kako slušati poruke koje vam šalje vlastito tijelo, razotkrivajući energetske uzroke više od 200 simptoma i tegoba. Vodstvo Inne Segal ohrabrit će vas da se povežete sa svojom urođenom iscjeliteljskom inteligencijom i da potaknete tijelo na samoiscjeljenje.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter