Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Neka pobedi zdrav razum - Program za zdrav i harmoničan život zasnovan na iskustvu naših predaka

Neka pobedi zdrav razum - Program za zdrav i harmoničan život zasnovan na iskustvu naših predaka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04197-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8588

Broj strana:

254

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bile su neophodne hiljade godina da bi se došlo do sadašnje faze razvoja medicine. Međutim, usled njene izuzetne sofisticiranosti, neretko smetnemo s uma značaj prirodnih resursa uz pomoć kojih se naše telo nosi sa bolestima i melanholijom.

Profesor Ležoaje pokazuje na koji način je oformljena medicina zdravog razuma i kako je dokazala svoju vrednost. Najvažnije jeste to što nam nudi jednostavan i precizan program, prilagođen svakodnevnom životu, koji nam pomaže da živimo bolje, budemo u dobroj formi i da razvijamo dobro raspoloženje.
Imajte na umu – zdrav razum ne zabranjuje zadovoljstvo.

Od praistorijskog čoveka, preko grčkih naučnika i orijentalnih mudraca, pa sve do renesansnih alhemičara, u svakoj fazi naše evolucije postojao je oblik medicine zdravog razuma. Iz praistorije potiče učenje samopouzdanja i učenje žvakanja.

Meditacija i mali gestovi kineske mudrosti ohrabrili su nas u tome da počnemo da favorizujemo prevenciju, kao i da postanemo svesni fundamentalnog dobra između našeg tela i uma. Još se Hipokrat nije ustručavao da propiše šetnju od 15 minuta dnevno ili dijetu na bazi ribe, rogača ili pirinča, a preporučivao je i dremke i seksualne aktivnosti. Alhemičari su nam pokazali koje vrline poseduju toplota i muzika. A najnoviji istraživači neuronauke upravo su potvrdili izvanredne efekte medicine zdravog razuma, koja potiče iz dubina vremena.

  • Originalni naziv: La medecine du bon sens...
  • Prevodilac: Jelena Petrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bile su neophodne hiljade godina da bi se došlo do sadašnje faze razvoja medicine. Međutim, usled njene izuzetne sofisticiranosti, neretko smetnemo s uma značaj prirodnih resursa uz pomoć kojih se naše telo nosi sa bolestima i melanholijom. Profesor Ležoaje pokazuje na koji način je oformljena medicina zdravog razuma i kako je dokazala svoju vrednost. Najvažnije jeste to što nam nudi jednostavan i precizan program, prilagođen svakodnevnom životu, koji nam pomaže da živimo bolje, budemo u dobroj formi i da razvijamo dobro raspoloženje. Imajte na umu – zdrav razum ne zabranjuje zadovoljstvo. Od praistorijskog čoveka, preko grčkih naučnika i orijentalnih mudraca, pa sve do renesansnih alhemičara, u svakoj fazi naše evolucije postojao je oblik medicine zdravog razuma. Iz praistorije potiče učenje samopouzdanja i učenje žvakanja. Meditacija i mali gestovi kineske mudrosti ohrabrili su nas u tome da počnemo da favorizujemo prevenciju, kao i da postanemo svesni fundamentalnog dobra između našeg tela i uma. Još se Hipokrat nije ustručavao da propiše šetnju od 15 minuta dnevno ili dijetu na bazi ribe, rogača ili pirinča, a preporučivao je i dremke i seksualne aktivnosti. Alhemičari su nam pokazali koje vrline poseduju toplota i muzika. A najnoviji istraživači neuronauke upravo su potvrdili izvanredne efekte medicine zdravog razuma, koja potiče iz dubina vremena.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter