Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Zbogom debljino - Strategija mršavljenja

Zbogom debljino - Strategija mršavljenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ignac Kulier


ISBN:

978-953-304-206-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5017

Broj strana:

260

Težina:

376 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dr. sc. Ignac Kulier, jedan od naših vodećih autoriteta u području prehrane, u svojoj najnovijoj knjizi Zbogom debljino otkriva sve o pošasti našeg doba - debljini, bolesti koja uvelike utječe na nastanak ozbiljnih problema kao što su bolesti srca i krvnih žila, dijabetes te različite vrste raka. Knjiga je utemeljena na najnovijim znanstvenim saznanjima vezanima za prekomjernu tjelesnu težinu i pretilost, a dr. Kulier ih čitatelju predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno.

Zašto se debljamo?
Kako možemo kontrolirati tjelesnu težinu?
Kako hormoni i geni utječu na mršavljenje?
Kako možemo savladati stalnu glad?
Kako se možemo riješiti viška masnih naslaga u području trbuha?
Kako tjelesna aktivnost utječe na mršavljenje?
… i još mnoštvo drugih zanimljivih informacija i savjeta saznajte u ovoj Bibliji mršavljenja

Osjećate se kao da ste u začaranom krugu: mučite se s neučinkovitim drastičnim dijetama, gubite kilograme pa ih ubrzo ponovo dobivate natrag, ne samo njih nego i koji kilogram više - i tome nema kraja. Nikako ne uspijevate održati idealnu tjelesnu težinu. Ova knjiga pomoći će vam da se uhvatite u koštac s tim problemima i trajno riješite viška kilograma, a da pritom ostanete zdravi i u dobroj formi. Saznajte sve o kalorijama, mastima, bjelančevinama, ugljikohidratima, glikemijskom indeksu namirnica, masnim stanicama, neučinkovitim i po zdravlje opasnim dijetama, lijekovima za liječenje debljine, dodatcima prehrani, prehrambenim i životnim navikama, kao i o utjecaju tjelesne aktivnosti na smanjenje tjelesne težine, psihološkim aspektima mršavljenja… i još mnogo toga. Upoznajte svoj organizam te naučite kako ćete ga najkvalitetnije hraniti i ostati pritom trajno vitki. Zbogom debljino upoznat će vas sa strategijama mršavljenja, ponudit će vam praktične savjete i alate koji će vam pomoći da promijenite svoje životne navike, riješite se viška kilograma i pritom živite kvalitetno.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dr. sc. Ignac Kulier, jedan od naših vodećih autoriteta u području prehrane, u svojoj najnovijoj knjizi Zbogom debljino otkriva sve o pošasti našeg doba - debljini, bolesti koja uvelike utječe na nastanak ozbiljnih problema kao što su bolesti srca i krvnih žila, dijabetes te različite vrste raka. Knjiga je utemeljena na najnovijim znanstvenim saznanjima vezanima za prekomjernu tjelesnu težinu i pretilost, a dr. Kulier ih čitatelju predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Zašto se debljamo? Kako možemo kontrolirati tjelesnu težinu? Kako hormoni i geni utječu na mršavljenje? Kako možemo savladati stalnu glad? Kako se možemo riješiti viška masnih naslaga u području trbuha? Kako tjelesna aktivnost utječe na mršavljenje? … i još mnoštvo drugih zanimljivih informacija i savjeta saznajte u ovoj Bibliji mršavljenja Osjećate se kao da ste u začaranom krugu: mučite se s neučinkovitim drastičnim dijetama, gubite kilograme pa ih ubrzo ponovo dobivate natrag, ne samo njih nego i koji kilogram više - i tome nema kraja. Nikako ne uspijevate održati idealnu tjelesnu težinu. Ova knjiga pomoći će vam da se uhvatite u koštac s tim problemima i trajno riješite viška kilograma, a da pritom ostanete zdravi i u dobroj formi. Saznajte sve o kalorijama, mastima, bjelančevinama, ugljikohidratima, glikemijskom indeksu namirnica, masnim stanicama, neučinkovitim i po zdravlje opasnim dijetama, lijekovima za liječenje debljine, dodatcima prehrani, prehrambenim i životnim navikama, kao i o utjecaju tjelesne aktivnosti na smanjenje tjelesne težine, psihološkim aspektima mršavljenja… i još mnogo toga. Upoznajte svoj organizam te naučite kako ćete ga najkvalitetnije hraniti i ostati pritom trajno vitki. Zbogom debljino upoznat će vas sa strategijama mršavljenja, ponudit će vam praktične savjete i alate koji će vam pomoći da promijenite svoje životne navike, riješite se viška kilograma i pritom živite kvalitetno.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter