Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Porodica na prvom mestu - korak po korak do idealne porodice

Porodica na prvom mestu - korak po korak do idealne porodice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-390-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3566

Broj strana:

333

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Filip Mekgro autor knjiga Životne strategije i Vaša ličnost u svom maniru kristalno jasnih načela, s ogromnim praktičnim iskustvom i statusom najpoznatijeg svjetskog stručnjaka na polju primenjene psihologije za sve dileme ove vrste ima samo jedan odgovor: Porodica na prvom mjestu.

Porodica je najvažnija, baš zato što se danas, više no ikada, nalazi pred ogromnim izazovima koje postavljaju moderna vremena. Prihvatimo li činjenicu da porodica mora da predstavlja dobro postavljen i orkestriran sistem onda je svaki roditelj i supružnik u poziciji svojevrsnog menadžera koji bira načine i strategije da bi postigao svoj konačni cilj: idealnu porodicu.

Kao i ostale knjige Filipa Mekgroa ova knjiga ne nudi isprazna uputstva već valjane metode i analizu mogućih problema, insistirajući na stalnom preispitavanju, kako roditelja tako i djece. Vaspitavanje sa svrhom, jasno i ograničeno vremenskim rokom, vaspitavanje pomoću pregovora i kroz sopstveni primer vodi upravo ka onom što svaki čovjek teži: idealnoj porodici i harmoničnom i skladnom životu. Ako je tačna činjenica da većinu osobina, postupaka pa i karakternih crta, steknemo i ponesemo iz porodičnog okruženja, onda je ova knjiga inteligentan i metodičan roditeljski priručnik koji na uspješan način trasira vaspitni put za budućnost i dobrodit naše djece, budućih uspješnih roditelja.

  • Originalni naziv: Family First
  • Prevodilac: Milosavljević Tatjana
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Filip Mekgro autor knjiga Životne strategije i Vaša ličnost u svom maniru kristalno jasnih načela, s ogromnim praktičnim iskustvom i statusom najpoznatijeg svjetskog stručnjaka na polju primenjene psihologije za sve dileme ove vrste ima samo jedan odgovor: Porodica na prvom mjestu. Porodica je najvažnija, baš zato što se danas, više no ikada, nalazi pred ogromnim izazovima koje postavljaju moderna vremena. Prihvatimo li činjenicu da porodica mora da predstavlja dobro postavljen i orkestriran sistem onda je svaki roditelj i supružnik u poziciji svojevrsnog menadžera koji bira načine i strategije da bi postigao svoj konačni cilj: idealnu porodicu. Kao i ostale knjige Filipa Mekgroa ova knjiga ne nudi isprazna uputstva već valjane metode i analizu mogućih problema, insistirajući na stalnom preispitavanju, kako roditelja tako i djece. Vaspitavanje sa svrhom, jasno i ograničeno vremenskim rokom, vaspitavanje pomoću pregovora i kroz sopstveni primer vodi upravo ka onom što svaki čovjek teži: idealnoj porodici i harmoničnom i skladnom životu. Ako je tačna činjenica da većinu osobina, postupaka pa i karakternih crta, steknemo i ponesemo iz porodičnog okruženja, onda je ova knjiga inteligentan i metodičan roditeljski priručnik koji na uspješan način trasira vaspitni put za budućnost i dobrodit naše djece, budućih uspješnih roditelja.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter