Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Pet Tibetanaca - Lake i jednostavne vežbe za zdravlje, vitalnost i snagu

Pet Tibetanaca - Lake i jednostavne vežbe za zdravlje, vitalnost i snagu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2862-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5970

Broj strana:

176

Težina:

230 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Lake i jednostavne vežbe za zdravlje, vitalnost i snagu.

Drevna mudrost u službi savremenog čoveka.

Pet Tibetanaca je sistem jednostavnih, lakih vežbi za koje nisu potrebni naročiti uslovi niti posebna fizička sprema. Njihova vrednost se ogleda u povećanoj energiji, boljoj kondiciji, i obnavljanju sveukupne prirodne vitalnosti organizma, bez obzira na pol, godine ili fizičko stanje onoga koji vežba. Najvažnije je napomenuti da vežbe mogu da rade kako oni najmlađi tako i oni najstariji.

Nastale na Himalajima, poznate i pod imenom Pet obreda podmlađivanja, vežbe su na Zapad stigle početkom XX veka. Pet Tibetanaca oduzimaju minimum vremena i truda u toku dana, ali zato mogu dramatično da povećaju fizičku snagu i gipkost, kao i psihičku oštrinu, vraćajući vitalnost, dobru fizičku kondiciju i osećaj zadovoljstva. Pet Tibetanaca imaju oslobađajuće dejstvo na urođenu energetsku snagu ljudskog tela i uma.

Redovno vežbanje ublažava mišićnu napetost i stres, poboljšava disanje i varenje, koristi kardiovaskularnom sistemu i dovodi do dubokog opuštanja i sveukupno dobrog stanja.

  • Originalni naziv: The Five Tibetans
  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Lake i jednostavne vežbe za zdravlje, vitalnost i snagu. Drevna mudrost u službi savremenog čoveka. Pet Tibetanaca je sistem jednostavnih, lakih vežbi za koje nisu potrebni naročiti uslovi niti posebna fizička sprema. Njihova vrednost se ogleda u povećanoj energiji, boljoj kondiciji, i obnavljanju sveukupne prirodne vitalnosti organizma, bez obzira na pol, godine ili fizičko stanje onoga koji vežba. Najvažnije je napomenuti da vežbe mogu da rade kako oni najmlađi tako i oni najstariji. Nastale na Himalajima, poznate i pod imenom Pet obreda podmlađivanja, vežbe su na Zapad stigle početkom XX veka. Pet Tibetanaca oduzimaju minimum vremena i truda u toku dana, ali zato mogu dramatično da povećaju fizičku snagu i gipkost, kao i psihičku oštrinu, vraćajući vitalnost, dobru fizičku kondiciju i osećaj zadovoljstva. Pet Tibetanaca imaju oslobađajuće dejstvo na urođenu energetsku snagu ljudskog tela i uma. Redovno vežbanje ublažava mišićnu napetost i stres, poboljšava disanje i varenje, koristi kardiovaskularnom sistemu i dovodi do dubokog opuštanja i sveukupno dobrog stanja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter