Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Bebe vodič za početnike

Bebe vodič za početnike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Roni Džej


ISBN:

978-8677107086

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3256

Broj strana:

216

Težina:

342 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Znate li da izađete na kraj sa tek rođenom bebom?

Novopečeni roditelji preplavljeni su savjetima o tome kako treba da vode računa o svojoj bebi. Časopisi, knjige, elektronski mediji, kursevi za roditelje, prijatelji i porodica stalno vam govore šta treba da radite i kako da se ponašate, a to je dovoljno da zbuni i najposvećenijeg roditelja.

Treba li da kupite jednokratne pelene ili one koje ćete koristiti više puta? Gdje treba da držite sve bebine stvari? Koje su česte bolesti koje vaša beba može lako da zakači?

Bebe: Vodič za početnike daje odgovore na sva ova pitanja i predstavlja jednostavan vodič koji će vas uputiti u sve ono što treba da znate vezano za vaše dijete. Na duhovit i iskren način, ova knjiga pomoći će vam da bez stresa njegujete svoju bebu i naučiće vas sitnim trikovima - od toga kako da držite bebu, do toga kako da se sa njom igrate. Riješite se suvišne opreme za bebe i jednostavno uživajte.

Ova je knjiga sve što vam je potrebno da vam pomogne da vaša beba bude srećna i zdrava.

  • Originalni naziv: BABIES FOR BEGINNERS
  • Prevodilac: Ljiljana Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Znate li da izađete na kraj sa tek rođenom bebom? Novopečeni roditelji preplavljeni su savjetima o tome kako treba da vode računa o svojoj bebi. Časopisi, knjige, elektronski mediji, kursevi za roditelje, prijatelji i porodica stalno vam govore šta treba da radite i kako da se ponašate, a to je dovoljno da zbuni i najposvećenijeg roditelja. Treba li da kupite jednokratne pelene ili one koje ćete koristiti više puta? Gdje treba da držite sve bebine stvari? Koje su česte bolesti koje vaša beba može lako da zakači? Bebe: Vodič za početnike daje odgovore na sva ova pitanja i predstavlja jednostavan vodič koji će vas uputiti u sve ono što treba da znate vezano za vaše dijete. Na duhovit i iskren način, ova knjiga pomoći će vam da bez stresa njegujete svoju bebu i naučiće vas sitnim trikovima - od toga kako da držite bebu, do toga kako da se sa njom igrate. Riješite se suvišne opreme za bebe i jednostavno uživajte. Ova je knjiga sve što vam je potrebno da vam pomogne da vaša beba bude srećna i zdrava.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter