Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Moji sretni kolači

Moji sretni kolači

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maja Brekalo


ISBN:

978-953-257-490-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8805

Broj strana:

168

Težina:

562 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

49,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Maja Brekalo, kreatorica bloga Delicious & Healthy by Maja, i autorica hit kuharice Moja sretna hrana u svojoj novoj knjizi donosi nam predivne kreativne deserte koji će vas oduševiti punoćom okusa i predivnim teksturama. Kao i uvijek, Maja prirodne i cjelovite sastojke maštovito kombinira u slasne divote koje su složenih okusa, a jednostavne za pripremu.

Majini kolači, torte, keksi, kolačići i pite prave su delicije, a ako ste mislili da je izrada cjelovitih i veganskih slastica zahtjevna i komplicirana, ova knjiga će vas potpuno razuvjeriti. U Mojim sretnim kolačima pronaći ćete veganske verzije klasika poput čokoladne torte, Sacher torte, švarcvaldske torte, vanilin kiflica, amaretta pa čak i čupavaca i brownieja. Mafini, vafli i palačinke obogatit će vaš doručak ili popodnevnu kavu, a sirove slastice će vas očarati intenzivnim svježim okusima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Maja Brekalo, kreatorica bloga Delicious & Healthy by Maja, i autorica hit kuharice Moja sretna hrana u svojoj novoj knjizi donosi nam predivne kreativne deserte koji će vas oduševiti punoćom okusa i predivnim teksturama. Kao i uvijek, Maja prirodne i cjelovite sastojke maštovito kombinira u slasne divote koje su složenih okusa, a jednostavne za pripremu. Majini kolači, torte, keksi, kolačići i pite prave su delicije, a ako ste mislili da je izrada cjelovitih i veganskih slastica zahtjevna i komplicirana, ova knjiga će vas potpuno razuvjeriti. U Mojim sretnim kolačima pronaći ćete veganske verzije klasika poput čokoladne torte, Sacher torte, švarcvaldske torte, vanilin kiflica, amaretta pa čak i čupavaca i brownieja. Mafini, vafli i palačinke obogatit će vaš doručak ili popodnevnu kavu, a sirove slastice će vas očarati intenzivnim svježim okusima.

Dodatne informacije

Izdavač Planetopija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter