Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kuvar zdrave ishrane - slatkiši

Kuvar zdrave ishrane - slatkiši

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

987-86-86813-02-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4827

Broj strana:

103

Težina:

120 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,56 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kuvar zdrave ishrane - Slatkiši

Često čujem reči - volim slatkiše. Nakon nekoliko minuta iskrenog razgovora u većini slučajeva otkriva se da se radi o zavisnosti od slatkiša, zavisnosti koja podstiče mnoga nova nezadovoljstva u životu - od nerešavanja razloga napetosti (često skrivenog i duboko potisnutog) koju pokušavamo da smanjimo jedenjem npr. tjestenina i slatkiša, do nezadovoljstva svojim izgledom koje iz toga proističe. Pri tome ulažemo mnogo napora da dokažemo drugima da to radimo iz vlastitog zadovoljstva. A da li je to zaista tačno?

Kod mnogih od nas se duboko ugnijezdio strah: šta će biti sa mnom ako jedem slatkiše. Taj strah često izaziva faze uzdržavanja, a nakon toga, faze prekomernog uzimanja slatkiša. Želim da vam pokažem da slatkiši mogu biti sasvim zdrav deo svakodnevnih obroka. Da možete u njima uživati a da vam pri tome donose zdravlje i lijep izgled. Da li moramo uopšte slatkiše mjeriti na gram i računati koliko kalorija sadrže? Važno je da čovjek bude slobodan. Slobodan i razuman u svom izboru.

Neki od slatkiša mogu poslužiti kao slatki osnovni obrok ili kao poslastica na kraju obroka.

Neki od slatkiša mogu poslužiti kao lagani voćni obrok. Poštujući te prirodne principe, moći ćemo da budemo više u skladu sa samim sobom. Moći ćemo da radimo ono što želimo bez ikakvog straha, opterećenja, uskraćivanja želja sebi i kasnije želje za samokažnjavanjem.

Uz pomoć Slatkiša, omogućićemo sebi da uživamo u slatkišima na zaista zdrav i svjestan način.

  • Edicija: Zdrav život
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 115x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kuvar zdrave ishrane - Slatkiši Često čujem reči - volim slatkiše. Nakon nekoliko minuta iskrenog razgovora u većini slučajeva otkriva se da se radi o zavisnosti od slatkiša, zavisnosti koja podstiče mnoga nova nezadovoljstva u životu - od nerešavanja razloga napetosti (često skrivenog i duboko potisnutog) koju pokušavamo da smanjimo jedenjem npr. tjestenina i slatkiša, do nezadovoljstva svojim izgledom koje iz toga proističe. Pri tome ulažemo mnogo napora da dokažemo drugima da to radimo iz vlastitog zadovoljstva. A da li je to zaista tačno? Kod mnogih od nas se duboko ugnijezdio strah: šta će biti sa mnom ako jedem slatkiše. Taj strah često izaziva faze uzdržavanja, a nakon toga, faze prekomernog uzimanja slatkiša. Želim da vam pokažem da slatkiši mogu biti sasvim zdrav deo svakodnevnih obroka. Da možete u njima uživati a da vam pri tome donose zdravlje i lijep izgled. Da li moramo uopšte slatkiše mjeriti na gram i računati koliko kalorija sadrže? Važno je da čovjek bude slobodan. Slobodan i razuman u svom izboru. Neki od slatkiša mogu poslužiti kao slatki osnovni obrok ili kao poslastica na kraju obroka. Neki od slatkiša mogu poslužiti kao lagani voćni obrok. Poštujući te prirodne principe, moći ćemo da budemo više u skladu sa samim sobom. Moći ćemo da radimo ono što želimo bez ikakvog straha, opterećenja, uskraćivanja želja sebi i kasnije želje za samokažnjavanjem. Uz pomoć Slatkiša, omogućićemo sebi da uživamo u slatkišima na zaista zdrav i svjestan način.

Dodatne informacije

Izdavač Goja
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter