Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Kuvar zdrave ishrane - salate

Kuvar zdrave ishrane - salate

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

987-86-86813-00-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4828

Broj strana:

115

Težina:

120 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,56 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kuvar zdrave ishrane - Salate

Uvođenje zdravih salata u svakodnevnu ishranu je veoma važan korak koji vrlo brzo dovodi do vidljivih i trajnih rezultata.

Ova knjiga govori o tome šta su zdrave salate i kako ih možemo vrlo jednostavno i izuzetno ukusno pripremiti. Ujedno su data i objašnjenja kako napraviti aromatična i zdrava ulja i sirće i kako koristiti začine u pripremanju hrane. Zdrave salate možemo pripremati od kultivisanog povrća, ali ih možemo obogatiti ili pripremiti i od divljeg povrća, kojim su prebogate bašte, parkovi...

Ovde pokazujemo i da salata ne mora biti samo klasičnog oblika, već može da se koristi i u obliku sendviča, punjenog povrća, da se priprema od klica, mariniranog povrća... kao i da salata može da posluži kao samostalan osnovni obrok. Objašnjavamo i kako pripremiti namaze, umake i prelive za salatu.

Predlažem da zajedno krenemo na put usavršavanja zdravlja, i da naučimo kako taj jednostavni korak u životu - redovno uvođenje zdravih salata u ishranu - može usavršiti i poboljšati kvalitet vašeg života.

VAŽNA NAPOMENA: Pod salatom se podrazumijeva sirovo povrće, kao i klice (npr. lucerki) pripremljeno na načine predložene u knjizi. Svako dodavanje u salatu namirnica kao što su npr. sojino kiselo mlijeko, sir, pečurke, mljevenih sjemenki i sl. pretvara salatu u neku vrstu osnovnog obroka - koji automatski zahtijeva duže i složenije varenje.

  • Edicija: Zdrav život
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 115x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kuvar zdrave ishrane - Salate Uvođenje zdravih salata u svakodnevnu ishranu je veoma važan korak koji vrlo brzo dovodi do vidljivih i trajnih rezultata. Ova knjiga govori o tome šta su zdrave salate i kako ih možemo vrlo jednostavno i izuzetno ukusno pripremiti. Ujedno su data i objašnjenja kako napraviti aromatična i zdrava ulja i sirće i kako koristiti začine u pripremanju hrane. Zdrave salate možemo pripremati od kultivisanog povrća, ali ih možemo obogatiti ili pripremiti i od divljeg povrća, kojim su prebogate bašte, parkovi... Ovde pokazujemo i da salata ne mora biti samo klasičnog oblika, već može da se koristi i u obliku sendviča, punjenog povrća, da se priprema od klica, mariniranog povrća... kao i da salata može da posluži kao samostalan osnovni obrok. Objašnjavamo i kako pripremiti namaze, umake i prelive za salatu. Predlažem da zajedno krenemo na put usavršavanja zdravlja, i da naučimo kako taj jednostavni korak u životu - redovno uvođenje zdravih salata u ishranu - može usavršiti i poboljšati kvalitet vašeg života. VAŽNA NAPOMENA: Pod salatom se podrazumijeva sirovo povrće, kao i klice (npr. lucerki) pripremljeno na načine predložene u knjizi. Svako dodavanje u salatu namirnica kao što su npr. sojino kiselo mlijeko, sir, pečurke, mljevenih sjemenki i sl. pretvara salatu u neku vrstu osnovnog obroka - koji automatski zahtijeva duže i složenije varenje.

Dodatne informacije

Izdavač Goja
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter