Detalji
Poslije skoro dvadeset godina istraživanja, Dr Piter Dž. D Adamo otkrio je vezu između krvne grupe, naćina ishrane i zdravlja, i to iznio u ovoj knjizi, koja predstavlja nezaobilazan vodič za životno važnu ispravnu ishranu prilagođenu svakoj krvnoj grupi, a koji dozvoljava da se npr. Konzumira i hrana koja je do sada morala da se izbegava ili je bila čak i zabranjena. Od pečene jagnjetine do kriške limuna, preko dinstanog povrća i ukusnih čorbi, čitalac će jedva primjetiti da je počeo sa dijetom koja je optimizovana da doprinese zdravlju, da dovede do idealne težine, kao i da učini da se čovjek u cjlosti oseća bolje.
Kuhanje po krvnim grupama sadrži:
- individualizovanu dijetu, odnosno mjesečni dijetni plan za svaku krvnu grupu
- više od 200 recepata veoma ukusnih obroka
- spisak namirnica i uputstva za kupovinu
- program ishrane vrlo lak za praćenje