Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Hrono ishrana na francuski način!

Hrono ishrana na francuski način!

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alen Delabo


ISBN:

978-86-10-01559-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4636

Broj strana:

280

Težina:

255 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dr Alen Delabo je doktor medicine, hrono nutricionista, direktor odseka za klinička istraživanja IREN’S-a, Evropskog Instituta za istraživanje ishrane i zdravlja, vrhunski stručnjak koji je razvio ovu revolucionarnu metodu: jednostavnu, efikasnu, pa čak i zabavnu!

Ova knjiga namenjena je svima vama koji očajavate što ne možete da kontrolišete nezasitost kada je jelo u pitanju, a želeli biste da izgubite koji centimetar ne menjajući loše navike. Budući da je lako pridržavati se pravila hrono ishrane, biće dovoljno da naučite da verujete sebi kako bi vam ovaj novi način upravljanja ishranom veoma brzo izgledao prirodno i ostavio vam utisak da ste se čitavog života baš tako hranili.

Uz više od pedeset recepata i ideja za obroke, ova knjiga predstavlja ozbiljan i medicinski testiran način da hranu koju volite konzumirate prema biološkom časovniku organizma. I da najzad postanete gospodari svoje linije!

  • Originalni naziv: MINCIR SUR MESURE GRÂCE...
  • Prevodilac: Mirjana Đurišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dr Alen Delabo je doktor medicine, hrono nutricionista, direktor odseka za klinička istraživanja IREN’S-a, Evropskog Instituta za istraživanje ishrane i zdravlja, vrhunski stručnjak koji je razvio ovu revolucionarnu metodu: jednostavnu, efikasnu, pa čak i zabavnu! Ova knjiga namenjena je svima vama koji očajavate što ne možete da kontrolišete nezasitost kada je jelo u pitanju, a želeli biste da izgubite koji centimetar ne menjajući loše navike. Budući da je lako pridržavati se pravila hrono ishrane, biće dovoljno da naučite da verujete sebi kako bi vam ovaj novi način upravljanja ishranom veoma brzo izgledao prirodno i ostavio vam utisak da ste se čitavog života baš tako hranili. Uz više od pedeset recepata i ideja za obroke, ova knjiga predstavlja ozbiljan i medicinski testiran način da hranu koju volite konzumirate prema biološkom časovniku organizma. I da najzad postanete gospodari svoje linije!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter