Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Hrana za vječnu mladost

Hrana za vječnu mladost

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531210478

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0144

Broj strana:

336

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

63,99 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada se prije desetak godina pojavila moja prva knjiga, The Wrinkle Cure, govorilo se da je riječ o revolucionarnom djelu jer sam u njoj prikazao sponu između upalnog procesa i starenja. Knjiga je s vremenom ispunila svoju zadaću, a ulogu upalnih procesa u starenju i obolijevanju prepoznala je i prihvatila većina članova znanstvene zajednice. Otad sam proučavao i mnoga druga najnovija otkrića, uključujući i čudo staničnog pomlađivanja, koje nam pokazuje da možemo obnoviti svoje tijelo krenemo li od stanične razine.

U ovoj pak knjizi krećemo u kolosalni iskorak u budućnost. Prvi put ćemo razjasniti jedan od osnovnih procesa starenja. Istražit ćemo proces kojim se stvaraju završni proizvodi glikozilacije (ZPG, engl. Advanced Glycation End Products - AGE). Upoznat ćemo se s najnovijim revolucionarnim tehnološkim dostignućima, a riječ je o tehnologiji koja pomaže u uklanjanju učinaka ZPG-a u svakom organskom sustavu, kao i uklanjanju većine bolesti za koje se oduvijek smatralo da su dio normalnog procesa starenja.

  • Prevodilac: Robert Martinov
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada se prije desetak godina pojavila moja prva knjiga, The Wrinkle Cure, govorilo se da je riječ o revolucionarnom djelu jer sam u njoj prikazao sponu između upalnog procesa i starenja. Knjiga je s vremenom ispunila svoju zadaću, a ulogu upalnih procesa u starenju i obolijevanju prepoznala je i prihvatila većina članova znanstvene zajednice. Otad sam proučavao i mnoga druga najnovija otkrića, uključujući i čudo staničnog pomlađivanja, koje nam pokazuje da možemo obnoviti svoje tijelo krenemo li od stanične razine. U ovoj pak knjizi krećemo u kolosalni iskorak u budućnost. Prvi put ćemo razjasniti jedan od osnovnih procesa starenja. Istražit ćemo proces kojim se stvaraju završni proizvodi glikozilacije (ZPG, engl. Advanced Glycation End Products - AGE). Upoznat ćemo se s najnovijim revolucionarnim tehnološkim dostignućima, a riječ je o tehnologiji koja pomaže u uklanjanju učinaka ZPG-a u svakom organskom sustavu, kao i uklanjanju većine bolesti za koje se oduvijek smatralo da su dio normalnog procesa starenja.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter