Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Dijeta Smartfood

Dijeta Smartfood

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02068-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6842

Broj strana:

287

Težina:

272 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pred vama je knjiga koja najzad razjašnjava vrlo važno pitanje: koliko treba da jedemo i šta treba da jedemo da bismo živeli bolje i duže. Dijeta Smartfood zasnovana je na naučnoj osnovi, nastala je kao plod saradnje sa stručnjacima sa Evropskog instituta za onkologiju iz Milana. Vrlo jednostavna za primenu, ova dijeta predlaže metodu u dve faze pomoću koje bez mnogo odricanja možemo da promenimo navike u ishrani, a sve sa ciljem da se obračunamo sa viškom kilograma, ali i da radimo na prevenciji raka, kardiovaskularnih, metaboličkih i neurodegenerativnih bolesti.
Već znamo da se neke namirnice ponašaju kao lekovi, jer mogu da leče i štite organizam.

Dijeta Smartfood govori upravo o tim supernamirnicama, koje ne smemo da izostavimo iz našeg jelovnika. One sarađuju sa našom DNK i usporavaju starenje, a istovremeno su lako dostupne. Elijana Liota objašnjava kako da ih uvrstimo u našu svakodnevnu ishranu i u nekoliko koraka unosi promene u naš stil života. Svaki savet zasniva se na naučnoj preciznosti i iza njega stoje višegodišnja istraživanja u kojima je učestvovala i koautorka knjige, nutricionistkinja Lučila Tita, kao i neverovatna otkrića discipline u nastajanju, nutrigenomike, čiji je pionir takođe jedan od koautora, stručnjak iz oblasti molekularne onkologije, Pjer Đuzepe Peliči.

  • Originalni naziv: La dieta Smartfood /...
  • Prevodilac: Vesna Rakonjac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pred vama je knjiga koja najzad razjašnjava vrlo važno pitanje: koliko treba da jedemo i šta treba da jedemo da bismo živeli bolje i duže. Dijeta Smartfood zasnovana je na naučnoj osnovi, nastala je kao plod saradnje sa stručnjacima sa Evropskog instituta za onkologiju iz Milana. Vrlo jednostavna za primenu, ova dijeta predlaže metodu u dve faze pomoću koje bez mnogo odricanja možemo da promenimo navike u ishrani, a sve sa ciljem da se obračunamo sa viškom kilograma, ali i da radimo na prevenciji raka, kardiovaskularnih, metaboličkih i neurodegenerativnih bolesti. Već znamo da se neke namirnice ponašaju kao lekovi, jer mogu da leče i štite organizam. Dijeta Smartfood govori upravo o tim supernamirnicama, koje ne smemo da izostavimo iz našeg jelovnika. One sarađuju sa našom DNK i usporavaju starenje, a istovremeno su lako dostupne. Elijana Liota objašnjava kako da ih uvrstimo u našu svakodnevnu ishranu i u nekoliko koraka unosi promene u naš stil života. Svaki savet zasniva se na naučnoj preciznosti i iza njega stoje višegodišnja istraživanja u kojima je učestvovala i koautorka knjige, nutricionistkinja Lučila Tita, kao i neverovatna otkrića discipline u nastajanju, nutrigenomike, čiji je pionir takođe jedan od koautora, stručnjak iz oblasti molekularne onkologije, Pjer Đuzepe Peliči.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter