Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dijeta - Istine i laži, naučni vodič za razumevanje ishrane i vežbanja

Dijeta - Istine i laži, naučni vodič za razumevanje ishrane i vežbanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7478-749-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8729

Broj strana:

212

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jednostavno rečeno, mršavljenje je komplikovano. Ne postoji jedno rešenje koje uspeva kod svakog. Srećom, knjiga Dijeta - istine i laži raščišćava svu tu zbrku, pružajući praktične smernice u odabiru režima ishrane koji će vam omogućiti da efikasno i bezbedno izgubite višak kilograma i tu težinu održite. Naći ćete odgovore na ova veoma važna pitanja:
- Šta je osnovni koncept uspešnog plana za mršavljenje?
- Sa kakvim poteškoćama biste mogli da se suočite?
- Kako da prosejete2 reklame za popularne dijete da biste došli do istine?

Uz preko 200 korišćenih izvora videćete kako nauka objašnjava biološke, genetske i psihološke komponente koje otežavaju gubljenje kilograma. Saznajte prednosti i mane 12 popularnih načina ishrane, kao što su keto ishrana, ishrana sa niskim unosom ugljenih hidrata, ishrana sirovim namirnicama i čišćenje, kako biste mogli da shvatite da li vam neka od njih odgovara. Primenite izvodljive strategije za planiranje ishrane kao i planiranje obroka po savetu licenciranog dijetetičara kako biste iznašli rešenje za svoj način života i ciljeve. Saznajte od klijenata kakvi su im praktični saveti pomogli da promene način života kako bi smršali i održali težinu.

  • Originalni naziv: Diet Lies and Weight...
  • Prevodilac: Gordana Subotić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jednostavno rečeno, mršavljenje je komplikovano. Ne postoji jedno rešenje koje uspeva kod svakog. Srećom, knjiga Dijeta - istine i laži raščišćava svu tu zbrku, pružajući praktične smernice u odabiru režima ishrane koji će vam omogućiti da efikasno i bezbedno izgubite višak kilograma i tu težinu održite. Naći ćete odgovore na ova veoma važna pitanja: - Šta je osnovni koncept uspešnog plana za mršavljenje? - Sa kakvim poteškoćama biste mogli da se suočite? - Kako da prosejete2 reklame za popularne dijete da biste došli do istine? Uz preko 200 korišćenih izvora videćete kako nauka objašnjava biološke, genetske i psihološke komponente koje otežavaju gubljenje kilograma. Saznajte prednosti i mane 12 popularnih načina ishrane, kao što su keto ishrana, ishrana sa niskim unosom ugljenih hidrata, ishrana sirovim namirnicama i čišćenje, kako biste mogli da shvatite da li vam neka od njih odgovara. Primenite izvodljive strategije za planiranje ishrane kao i planiranje obroka po savetu licenciranog dijetetičara kako biste iznašli rešenje za svoj način života i ciljeve. Saznajte od klijenata kakvi su im praktični saveti pomogli da promene način života kako bi smršali i održali težinu.

Dodatne informacije

Izdavač Data status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter