Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Yoga srca - Iscjeljujuća snaga prisnosti

Yoga srca - Iscjeljujuća snaga prisnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mark Whitwell


ISBN:

978-953-316-566-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8440

Broj strana:

318

Težina:

657 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Yoga srca pisana je sa srcem i “odaslana je od srca srcu”. Mark Whitwell u njoj jezgrovito i jasno pokazuje što je autentična yoga i kako se ona ispravno, bezopasno i djelotvorno primjenjuje na svakog konkretnog pojedinca na temelju jednostavnih yogijskih načela koje je formulirao T. Krishnamacharya, jedan od najutjecajnijih yogina 20. stoljeća. Unatoč njegovoj neprestanoj i bespoštednoj kritici tradicije, ili točnije doktrinarnog tradicionalizma, on je ne odbacuje u potpunosti, nego je relevantno revalorizira kako bi imala smisla i praktične vrijednosti za nas suvremene ljude, često preopterećene mrtvom tradicijom ili pak posve neukorijenjene u bilo koju tradiciju. U tome počiva specifičnost pristupa yogi Marka Whitwella.

U Sjedinjenim Državama nazvali su ga radikalnim anarho-feministom. I on doista jest radikalan zbog svoje oštre kritike društvenog uma, on doista jest anarhist zbog svojeg nedvosmislenog zagovaranja prirodnog stanja i on doista jest feminist zbog svojeg veličanja i revitalizacije potisnute i ponižene ženstvenosti, iznutra i izvana, i u ženi i u muškarcu.

  • Originalni naziv: YOGA OF HEART: THE HEALING...
  • Prevodilac: Domagoj Orlić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 185x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Yoga srca pisana je sa srcem i “odaslana je od srca srcu”. Mark Whitwell u njoj jezgrovito i jasno pokazuje što je autentična yoga i kako se ona ispravno, bezopasno i djelotvorno primjenjuje na svakog konkretnog pojedinca na temelju jednostavnih yogijskih načela koje je formulirao T. Krishnamacharya, jedan od najutjecajnijih yogina 20. stoljeća. Unatoč njegovoj neprestanoj i bespoštednoj kritici tradicije, ili točnije doktrinarnog tradicionalizma, on je ne odbacuje u potpunosti, nego je relevantno revalorizira kako bi imala smisla i praktične vrijednosti za nas suvremene ljude, često preopterećene mrtvom tradicijom ili pak posve neukorijenjene u bilo koju tradiciju. U tome počiva specifičnost pristupa yogi Marka Whitwella. U Sjedinjenim Državama nazvali su ga radikalnim anarho-feministom. I on doista jest radikalan zbog svoje oštre kritike društvenog uma, on doista jest anarhist zbog svojeg nedvosmislenog zagovaranja prirodnog stanja i on doista jest feminist zbog svojeg veličanja i revitalizacije potisnute i ponižene ženstvenosti, iznutra i izvana, i u ženi i u muškarcu.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter