Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Urinoterapija

Urinoterapija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-82363-79-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4861

Broj strana:

192

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Naša mokraća (urin) ima mnoga ljekovita i unikatna svojstva. U knjizi Urinoterapija razmatran je uticaj urina na čovjekov organizam. Iscrpno su opisani drevni metodi i data savremena tumačenja te, bez sumnje, važne tečnosti. Na osnovu toga predlaže se potpuno drukčiji pristup upotrebi mokraće za poboljšanje našeg života i zdravlja. Namjera je da se na konkretnim primjerima iz prakse vidokrug čitalaca o metodima i načinima izlječenja proširi i da im se ukaže na nove načine liječenja.

U posljednje vrijeme sve je veće interesovanje za liječenje pomoću čovječje mokraće, tj. urinoterapijom. Korijeni tog metoda liječenja sežu u daleku prošlost. Metod je poznat hiljadama godina.

Ako bismo analizirali drevne izvore, u njima bismo svakako pronašli dva načina upotrebe urina:
- za jačanje zdravlja i povećanje životne snage;
- za razvoj duhovnih sposobnosti, posebno natprosečnih.

O urinoterapiji postoji mnogo tekstova ne samo u drevnim spisima i knjigama poput Mahabharate, Šivambukaljpe, Nepotrebno za neznalice, iz XV vijeka, Izvor vječitog uživanja i drugim, već i u popularnim savremenim publikacijama poput Žive vode, autora Armstronga, koji opisuje kako se pomoću urina uspješno liječe bolesti: gangrena, različiti otoci (tumori) i rak, Brajtova bolest, leukocitemija, srčane mane, malarija, zapaljenje mošnji, venerične bolesti (sifilis itd.), žive rane, opekotine, nekontrolisano mokrenje, poremećaj menstrualnog ciklusa, nefritis, kolitis, psorijaza, gojaznost, poremećaj funkcije prostate, bronhijalna astma, bradavice, neoplazme na rukama, žutica, paraliza, ćelavost, katarakta, glaukom, reumatizam, artritis i prehlada.

  • Prevodilac: Mahmut Šehić
  • Edicija: Lekovite sile
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Naša mokraća (urin) ima mnoga ljekovita i unikatna svojstva. U knjizi Urinoterapija razmatran je uticaj urina na čovjekov organizam. Iscrpno su opisani drevni metodi i data savremena tumačenja te, bez sumnje, važne tečnosti. Na osnovu toga predlaže se potpuno drukčiji pristup upotrebi mokraće za poboljšanje našeg života i zdravlja. Namjera je da se na konkretnim primjerima iz prakse vidokrug čitalaca o metodima i načinima izlječenja proširi i da im se ukaže na nove načine liječenja. U posljednje vrijeme sve je veće interesovanje za liječenje pomoću čovječje mokraće, tj. urinoterapijom. Korijeni tog metoda liječenja sežu u daleku prošlost. Metod je poznat hiljadama godina. Ako bismo analizirali drevne izvore, u njima bismo svakako pronašli dva načina upotrebe urina: - za jačanje zdravlja i povećanje životne snage; - za razvoj duhovnih sposobnosti, posebno natprosečnih. O urinoterapiji postoji mnogo tekstova ne samo u drevnim spisima i knjigama poput Mahabharate, Šivambukaljpe, Nepotrebno za neznalice, iz XV vijeka, Izvor vječitog uživanja i drugim, već i u popularnim savremenim publikacijama poput Žive vode, autora Armstronga, koji opisuje kako se pomoću urina uspješno liječe bolesti: gangrena, različiti otoci (tumori) i rak, Brajtova bolest, leukocitemija, srčane mane, malarija, zapaljenje mošnji, venerične bolesti (sifilis itd.), žive rane, opekotine, nekontrolisano mokrenje, poremećaj menstrualnog ciklusa, nefritis, kolitis, psorijaza, gojaznost, poremećaj funkcije prostate, bronhijalna astma, bradavice, neoplazme na rukama, žutica, paraliza, ćelavost, katarakta, glaukom, reumatizam, artritis i prehlada.

Dodatne informacije

Izdavač Prometej
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter