Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Samoizlečenje u XXI veku

Samoizlečenje u XXI veku

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-82363-71-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K4857

Broj strana:

381

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Samoizlečenje je namijenjena onima, koji žele da budu kompletna, zdrava ličnost.

Stvar je u tome, da je većinu oboljenja, sa kojima se čovjek sukobljava tokom svog života, on sam zaradio. Zbog toga on sam treba da spozna uzrok svoje bolesti, da spozna da se zdravlje može povratiti i znatno poboljšati u većini slučajeva samo vlastitim naporima.

U ovoj knjizi nisu dati samo recepti za liječenje jedne ili druge bolesti, već je ukazano i na uzroke njenog nastajanja, osobenosti bolesti, putevi izlječenja, a navedeni su i primjeri iz prakse. Mnoge teme su razmotrene na osnovu pisama čitalaca, dati su odgovori na pitanja, komentari i objašnjenja.

Obim lekovitih sredstava, terapija i tome slično, koji je naveden u knjizi, ne odgovara za sve ljude. Vaš zadatak je da na sebi fleksibilno primjenjujete preporuke za liječenje, imajući u vidu individualnu konstituciju, uzrast, godišnje doba, kao i procese koji se dešavaju u prirodi. Uzimajući u obzir sve to pomoći će vam da stvorite vlastiti sistem liječenja. U tom sistemu ne smije biti mjesta nikakvim drugim sistemima i metodima.

Zadržimo se na načinu izlaganja materijala u poglavlju o bolestima. Na početku izlažem osnovne podatke o najrasprostranjenijim oboljenjima, o tome kako sami sebi možete pomoći, šta pri tome treba uzeti u obzir, a da sebi ne nanesete štetu; ukazujem na uzroke nastanka oboljenja, predlažem recepte za liječenje, navodim dopunske savjete i preporuke, između ostalog i iz iskustva narodne medicine.

  • Prevodilac: Mahmut Šehić
  • Edicija: Osnovi Zdravlja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Samoizlečenje je namijenjena onima, koji žele da budu kompletna, zdrava ličnost. Stvar je u tome, da je većinu oboljenja, sa kojima se čovjek sukobljava tokom svog života, on sam zaradio. Zbog toga on sam treba da spozna uzrok svoje bolesti, da spozna da se zdravlje može povratiti i znatno poboljšati u većini slučajeva samo vlastitim naporima. U ovoj knjizi nisu dati samo recepti za liječenje jedne ili druge bolesti, već je ukazano i na uzroke njenog nastajanja, osobenosti bolesti, putevi izlječenja, a navedeni su i primjeri iz prakse. Mnoge teme su razmotrene na osnovu pisama čitalaca, dati su odgovori na pitanja, komentari i objašnjenja. Obim lekovitih sredstava, terapija i tome slično, koji je naveden u knjizi, ne odgovara za sve ljude. Vaš zadatak je da na sebi fleksibilno primjenjujete preporuke za liječenje, imajući u vidu individualnu konstituciju, uzrast, godišnje doba, kao i procese koji se dešavaju u prirodi. Uzimajući u obzir sve to pomoći će vam da stvorite vlastiti sistem liječenja. U tom sistemu ne smije biti mjesta nikakvim drugim sistemima i metodima. Zadržimo se na načinu izlaganja materijala u poglavlju o bolestima. Na početku izlažem osnovne podatke o najrasprostranjenijim oboljenjima, o tome kako sami sebi možete pomoći, šta pri tome treba uzeti u obzir, a da sebi ne nanesete štetu; ukazujem na uzroke nastanka oboljenja, predlažem recepte za liječenje, navodim dopunske savjete i preporuke, između ostalog i iz iskustva narodne medicine.

Dodatne informacije

Izdavač Prometej
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter