Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Lunarni kalendar za 2010.

Lunarni kalendar za 2010.

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-87971-00-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K4853

Broj strana:

240

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U lunarnom kalendaru Genadija Petroviča Malahova možete pratiti termine početaka i kraja lunarnih dana i mjesečeve mene za 2010. godinu. Pored toga u njemu se nalazi pregršt preporuka za zdravlje, koje su usklađene sa odgovarajućim periodom u toku nastupajuće 2010. godine. Na taj način, prateći lunarni kalendar, možete saznati kada treba čuvati, čistiti i liječiti odgovarajuće organe. Možete saznati u kojim vremenskim periodima u toku godine su najaktivniji koji organi. A u periodima njihove najveće aktivnosti treba se usredsrediti na njihovo liječenje, jer se tada dobijaju najbolji rezultati u liječenju.

Lunarni kalendar je specijalizovani priručnik sa savjetima za liječenje, za svaki dan 2010. godine, koja će vam zameniti masu literature i kalendara na temu liječenja. Time se ona znatno razlikuje od predhodnih. U njemu su date konkretne preporuke: šta je potrebno uraditi danas, šta sutra, šta prekosutra, kako se pripremiti za jednu ili drugu terapiju, kada je najbolje liječiti jednu ili drugu bolest i kada se treba čuvati. Navedeni su lunarni dani, faze, aktivnost organa prema godišnjim dobima i mnogo drugog. Pored te važne osobenosti, knjiga je obogaćena poglavljima u kojim možete pročitati korisne savjete o pravilnoj ishrani, zdravoj hrani i čišćenju organizma.

  • Prevodilac: Mahmut Šehić
  • Edicija: Lekovite Sile
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U lunarnom kalendaru Genadija Petroviča Malahova možete pratiti termine početaka i kraja lunarnih dana i mjesečeve mene za 2010. godinu. Pored toga u njemu se nalazi pregršt preporuka za zdravlje, koje su usklađene sa odgovarajućim periodom u toku nastupajuće 2010. godine. Na taj način, prateći lunarni kalendar, možete saznati kada treba čuvati, čistiti i liječiti odgovarajuće organe. Možete saznati u kojim vremenskim periodima u toku godine su najaktivniji koji organi. A u periodima njihove najveće aktivnosti treba se usredsrediti na njihovo liječenje, jer se tada dobijaju najbolji rezultati u liječenju. Lunarni kalendar je specijalizovani priručnik sa savjetima za liječenje, za svaki dan 2010. godine, koja će vam zameniti masu literature i kalendara na temu liječenja. Time se ona znatno razlikuje od predhodnih. U njemu su date konkretne preporuke: šta je potrebno uraditi danas, šta sutra, šta prekosutra, kako se pripremiti za jednu ili drugu terapiju, kada je najbolje liječiti jednu ili drugu bolest i kada se treba čuvati. Navedeni su lunarni dani, faze, aktivnost organa prema godišnjim dobima i mnogo drugog. Pored te važne osobenosti, knjiga je obogaćena poglavljima u kojim možete pročitati korisne savjete o pravilnoj ishrani, zdravoj hrani i čišćenju organizma.

Dodatne informacije

Izdavač Prometej
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter