Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kolesterol

Kolesterol

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-223-108-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1846

Broj strana:

96

Težina:

100 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad vam liječnik savjetuje da zbog previše kolesterola u krvi promijenite svoju prehranu, uz promjenu svojih dotadašnjih navika u ishrani naći ćete se pred još jednim problemom.

Pomalo izgubljeno vrtite se supermarketom i pitate se koje od brojnih ponuđenih namirnica smijete jesti bez opasnosti po vaše zdravlje. Pritom uglavnom bez ikakva učinka proučavate navode na pakiranju.

Upravo u tome će vam pomoći ovaj priručnik. U njemu ćete naći tačne i ciljane informacije o namirnicama i njihovu sadržaju masnoća, kolesterola, balastnih tvari i kalorijske vrijednosti - dakle sve ono što je važno kad želite smanjiti količinu kolesterola u krvi. Pregledni raspored olakšava usporedbu namirnica i izbor onoga što vam najviše odgovara.

Tako ćete bez poteškoća spriječiti dalje povećavanje količine kolesterola u krvi uzrokovano lošom prehranom. Jer mora li nastupiti opasno stanje pa da shvatite kako u vlastitu interesu morate promijeniti način života i prehrane?

Kao i mnogi drugi nutricionisti, što ranije moramo pozabaviti posljedicama loše prehrane.

Ovaj vam priručnik nudi temelj baš za to. Naučite se pravodobno jesti razmišljajući o masnoćama i kolesterolu. Ovaj priručnik će vam, također, pomoći da prehranom s manje masnoća snizite razinu kolesterola u krvi, baš kako vam je savjetovao liječnik.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 90x160
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad vam liječnik savjetuje da zbog previše kolesterola u krvi promijenite svoju prehranu, uz promjenu svojih dotadašnjih navika u ishrani naći ćete se pred još jednim problemom. Pomalo izgubljeno vrtite se supermarketom i pitate se koje od brojnih ponuđenih namirnica smijete jesti bez opasnosti po vaše zdravlje. Pritom uglavnom bez ikakva učinka proučavate navode na pakiranju. Upravo u tome će vam pomoći ovaj priručnik. U njemu ćete naći tačne i ciljane informacije o namirnicama i njihovu sadržaju masnoća, kolesterola, balastnih tvari i kalorijske vrijednosti - dakle sve ono što je važno kad želite smanjiti količinu kolesterola u krvi. Pregledni raspored olakšava usporedbu namirnica i izbor onoga što vam najviše odgovara. Tako ćete bez poteškoća spriječiti dalje povećavanje količine kolesterola u krvi uzrokovano lošom prehranom. Jer mora li nastupiti opasno stanje pa da shvatite kako u vlastitu interesu morate promijeniti način života i prehrane? Kao i mnogi drugi nutricionisti, što ranije moramo pozabaviti posljedicama loše prehrane. Ovaj vam priručnik nudi temelj baš za to. Naučite se pravodobno jesti razmišljajući o masnoćama i kolesterolu. Ovaj priručnik će vam, također, pomoći da prehranom s manje masnoća snizite razinu kolesterola u krvi, baš kako vam je savjetovao liječnik.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter