Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Zdrav emotivni život - pretvorite strah, bes i ljubomoru u kreativnu energiju

Zdrav emotivni život - pretvorite strah, bes i ljubomoru u kreativnu energiju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Osho


ISBN:

978-86-7950-051-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4412

Broj strana:

253

Težina:

371 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako da pomirimo potrebu da izrazimo svoja osećanja sa željom da zaštitimo druge? Isuviše često se nalazimo u zamci ove dileme: izražavanje ili potiskivanje. Plaši nas da ćemo ako izrazimo svoja prava osećanja povrediti bliske ljude i da ćemo se otuđiti. Ali ako potiskujemo emocije - čak i pod prijateljskom maskom samokontrole - samo rizikujemo da povredimo sebe.

Osho, jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja našeg vremena, u ovoj knjizi nam predstavlja praktičan i sveobuhvatan pristup efektnom rešavanju ovog konflikta. Koristeći novi, nikada ranije objavljeni materijal, knjiga Zdrav emotivni život vodi nas ka razumevanju onoga što leži u osnovi naših emocija, ukazuje nam kako da reagujemo na neku situaciju na način koji će dovesti do toga da naučimo nešto o sebi i drugima, i uči nas da naibežne uspone i padove u životu odgovorimo uz veću sigurnost i ravnotežu.

  • Originalni naziv: The Emotional Wellness...
  • Prevodilac: Ivana Danilović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako da pomirimo potrebu da izrazimo svoja osećanja sa željom da zaštitimo druge? Isuviše često se nalazimo u zamci ove dileme: izražavanje ili potiskivanje. Plaši nas da ćemo ako izrazimo svoja prava osećanja povrediti bliske ljude i da ćemo se otuđiti. Ali ako potiskujemo emocije - čak i pod prijateljskom maskom samokontrole - samo rizikujemo da povredimo sebe. Osho, jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja našeg vremena, u ovoj knjizi nam predstavlja praktičan i sveobuhvatan pristup efektnom rešavanju ovog konflikta. Koristeći novi, nikada ranije objavljeni materijal, knjiga Zdrav emotivni život vodi nas ka razumevanju onoga što leži u osnovi naših emocija, ukazuje nam kako da reagujemo na neku situaciju na način koji će dovesti do toga da naučimo nešto o sebi i drugima, i uči nas da naibežne uspone i padove u životu odgovorimo uz veću sigurnost i ravnotežu.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter