Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Zauvijek vitki - Život u zoni-40-30-30

Zauvijek vitki - Život u zoni-40-30-30

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-447-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8790

Broj strana:

243

Težina:

255 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prehrana u zoni nije redukcijska dijeta, već se radi o cjeloživotnom programu kontrole hormona kojem je cilj poboljšati zdravlje i smanjiti upalne procese u tijelu, a gubitak na težini koji će neizbježno uslijediti samo je ugodna nuspojava. Stvarno važan razlog zbog kojega treba slijediti prehranu u zoni činjenica je da je to jedini prehrambeni pristup koji je dokazano obrnuo proces starenja. Riječ je o programu koji uravnoteženim kombiniranjem ugljikohidrata, masti i proteina poboljšava kvalitetu vašeg života, rješava zdravstvene probleme i pomaže vam dosegnuti idealnu tjelesnu težinu. Stanje zone stanje je ravnoteže organizma koje možete doseći na krajnje jednostavan način – putem hrane koju konzumirate. Hrana, tvrdi Dr. Sears, nije samo stvar zadovoljstva ili nešto čime ćete utažiti glad, hrana je mnogo više.





Ovaj novi priručnik svojevrstan je manifest zone koji objedinjuje sve dosad dostupne činjenice i rezultate istraživanja. Sadrži mnoštvo jednostavnih i ukusnih recepata kao i jelovnike i plan prehrane, uz pomoć kojih ćete jednostavno i brzo usvojiti tajne kuhanja prema principima zone i pritom ih posve lako ugraditi u svoju svakodnevicu!

  • Prevodilac: Dubravka Pleše
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prehrana u zoni nije redukcijska dijeta, već se radi o cjeloživotnom programu kontrole hormona kojem je cilj poboljšati zdravlje i smanjiti upalne procese u tijelu, a gubitak na težini koji će neizbježno uslijediti samo je ugodna nuspojava. Stvarno važan razlog zbog kojega treba slijediti prehranu u zoni činjenica je da je to jedini prehrambeni pristup koji je dokazano obrnuo proces starenja. Riječ je o programu koji uravnoteženim kombiniranjem ugljikohidrata, masti i proteina poboljšava kvalitetu vašeg života, rješava zdravstvene probleme i pomaže vam dosegnuti idealnu tjelesnu težinu. Stanje zone stanje je ravnoteže organizma koje možete doseći na krajnje jednostavan način – putem hrane koju konzumirate. Hrana, tvrdi Dr. Sears, nije samo stvar zadovoljstva ili nešto čime ćete utažiti glad, hrana je mnogo više. Ovaj novi priručnik svojevrstan je manifest zone koji objedinjuje sve dosad dostupne činjenice i rezultate istraživanja. Sadrži mnoštvo jednostavnih i ukusnih recepata kao i jelovnike i plan prehrane, uz pomoć kojih ćete jednostavno i brzo usvojiti tajne kuhanja prema principima zone i pritom ih posve lako ugraditi u svoju svakodnevicu!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter