Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zauvek tvoja

Zauvek tvoja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788677105068

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5879

Broj strana:

300

Težina:

365 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova duhovita i pronicljiva knjiga pruža odgovore na složena pitanja o pravoj ljubavi u stvarnom svijetu koji nas okružuje.

Na kraju knjige Jedi, moli, voli, Elizabet se zaljubljuje u Felipea, Brazilca koji ima australijsko državljanstvo.

Pošto se sele u Ameriku, dvoje zaljubljenih zaklinju se na vječnu vjernost jedno drugom, ali i obećavaju da se nikada neće vjenčati pod bilo kakvim okolnostima, jer su oboje nedavno prošli kroz neprijatan razvod. Međutim, njihovo obećanje dovedeno je u pitanje kada zvaničnici vlade Sjedinjenih Američkih Država, poslije neočekivanog hapšenja Felipea na graničnom prelazu, daju paru mogućnost da bira - ili će se vjenčati, ili Felipe više nikada neće moći da kroči na američko tlo.

U ovoj knjizi Elizabet Gilbert, na inteligentan i osećajan način, iskreno pokušava da riješi probleme posvećenosti, zaljubljenosti i vjernosti, imajući u vidu sva društvena očekivanja i rizike koji prate zajednički život. Knjiga Zauvek tvoja jasno veliča život sa svim onim dobrim i lošim posljedicama koje istinska, prava ljubav nosi sa sobom.

  • Prevodilac: Ljiljana Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 144x203
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova duhovita i pronicljiva knjiga pruža odgovore na složena pitanja o pravoj ljubavi u stvarnom svijetu koji nas okružuje. Na kraju knjige Jedi, moli, voli, Elizabet se zaljubljuje u Felipea, Brazilca koji ima australijsko državljanstvo. Pošto se sele u Ameriku, dvoje zaljubljenih zaklinju se na vječnu vjernost jedno drugom, ali i obećavaju da se nikada neće vjenčati pod bilo kakvim okolnostima, jer su oboje nedavno prošli kroz neprijatan razvod. Međutim, njihovo obećanje dovedeno je u pitanje kada zvaničnici vlade Sjedinjenih Američkih Država, poslije neočekivanog hapšenja Felipea na graničnom prelazu, daju paru mogućnost da bira - ili će se vjenčati, ili Felipe više nikada neće moći da kroči na američko tlo. U ovoj knjizi Elizabet Gilbert, na inteligentan i osećajan način, iskreno pokušava da riješi probleme posvećenosti, zaljubljenosti i vjernosti, imajući u vidu sva društvena očekivanja i rizike koji prate zajednički život. Knjiga Zauvek tvoja jasno veliča život sa svim onim dobrim i lošim posljedicama koje istinska, prava ljubav nosi sa sobom.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter