Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Zašto muškarci vole gadure

Zašto muškarci vole gadure

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sherry Argov


ISBN:

953-201-560-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2255

Broj strana:

202

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vodič koji će naučiti žene kako u odnosu zadržati svoj stav. Od otirača do djevojke iz snova dijele vas samo sto pravila privlačnosti iz ove knjige.
Uspjeh u ljubavi postiže se stavom. Zašto muškarci vole gadure duhoviti je vodič o odnosima, namijenjen previše dobrim ženama. S osnovnom porukom da se uspjeh u ljubavi ne postiže izgledom nego stavom (iako nas mediji žele uvjeriti u suprotno), autorica podučava žene kako taj stav imati odnosno zadržati.
Da bismo imali imalo samopoštovanja, kaže, prijeko je potrebno malo nepoštovanja - prema onome što drugi misle. Gadura je snažna žena koja iz svoje sposobnosti neovisnog razmišljanja, osobito u svijetu koji još uvijek prisiljava žene na samoodricanje, crpi golemu snagu. Takva žena ne živi prema tuđim, nego samo prema vlastitim mjerilima. To je žena koja igra prema vlastitim pravilima, koja ima osjećaj samopouzdanja, slobode i snage.
Gadure koje muškarci vole imaju stav baš me briga i posjeduju oštrinu. To je, nimalo slučajno, ona ista oštrina koja privlači muškarce, koji - kad opisuju ženu koja se ne pokušava pod svaku cijenu domoći muškarca - redovito govore o mentalnom izazovu. Riječ gadura ima isto značenje kao i njihovo načelo mentalnog izazova. A ta im je značajka nadasve privlačna.

  • Originalni naziv: WHY MEN LOVE BITCHES
  • Prevodilac: Radha Rojc Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vodič koji će naučiti žene kako u odnosu zadržati svoj stav. Od otirača do djevojke iz snova dijele vas samo sto pravila privlačnosti iz ove knjige. Uspjeh u ljubavi postiže se stavom. Zašto muškarci vole gadure duhoviti je vodič o odnosima, namijenjen previše dobrim ženama. S osnovnom porukom da se uspjeh u ljubavi ne postiže izgledom nego stavom (iako nas mediji žele uvjeriti u suprotno), autorica podučava žene kako taj stav imati odnosno zadržati. Da bismo imali imalo samopoštovanja, kaže, prijeko je potrebno malo nepoštovanja - prema onome što drugi misle. Gadura je snažna žena koja iz svoje sposobnosti neovisnog razmišljanja, osobito u svijetu koji još uvijek prisiljava žene na samoodricanje, crpi golemu snagu. Takva žena ne živi prema tuđim, nego samo prema vlastitim mjerilima. To je žena koja igra prema vlastitim pravilima, koja ima osjećaj samopouzdanja, slobode i snage. Gadure koje muškarci vole imaju stav baš me briga i posjeduju oštrinu. To je, nimalo slučajno, ona ista oštrina koja privlači muškarce, koji - kad opisuju ženu koja se ne pokušava pod svaku cijenu domoći muškarca - redovito govore o mentalnom izazovu. Riječ gadura ima isto značenje kao i njihovo načelo mentalnog izazova. A ta im je značajka nadasve privlačna.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter