Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Zašto moram na spavanje?

Zašto moram na spavanje?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Katie Daynes


ISBN:

9789533138824

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D2680

Broj strana:

12

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Odgovore pronađite u ovoj edukativnoj slikovnici s prozorčićima.

Ova šarmantna slikovnica djeci razumljivim jezikom i vrlo jasnim primjerima objašnjava zašto nam je svima potreban san, kako se pripremiti za spavanje, čemu služi malo sna tijekom dana, kako spavaju vidre, a kako pak dupini, zašto mrak ne mora biti strašan i još štošta.

Katie Daynes izuzetna je autorica koja rado istražuje svijet s dječjega gledišta služeći se pitanjima i odgovorima. Temi pristupa izuzetno pozitivno i motivacijski, stoga vjerujemo da će mališani, potaknuti ovom slikovnicom, s veseljem prigrliti večernju rutinu i opušteno dočekati vrijeme za mirne i lijepe snove.

Vedre i nježne ilustracije iznimno talentirane Marte Álvarez Miguéns izvrsno nadopunjuju tekst, a u kombinaciji s prozorčićima ispod kojih se kriju odgovori ova slikovnica postaje pravi magnet za mališane. Idealno je štivo za postizanje smirujuće, ugodne atmosfere i nježno ušuškavanje prije spavanja.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

  • Prevodilac: Tanja Konforta
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Odgovore pronađite u ovoj edukativnoj slikovnici s prozorčićima. Ova šarmantna slikovnica djeci razumljivim jezikom i vrlo jasnim primjerima objašnjava zašto nam je svima potreban san, kako se pripremiti za spavanje, čemu služi malo sna tijekom dana, kako spavaju vidre, a kako pak dupini, zašto mrak ne mora biti strašan i još štošta. Katie Daynes izuzetna je autorica koja rado istražuje svijet s dječjega gledišta služeći se pitanjima i odgovorima. Temi pristupa izuzetno pozitivno i motivacijski, stoga vjerujemo da će mališani, potaknuti ovom slikovnicom, s veseljem prigrliti večernju rutinu i opušteno dočekati vrijeme za mirne i lijepe snove. Vedre i nježne ilustracije iznimno talentirane Marte Álvarez Miguéns izvrsno nadopunjuju tekst, a u kombinaciji s prozorčićima ispod kojih se kriju odgovori ova slikovnica postaje pravi magnet za mališane. Idealno je štivo za postizanje smirujuće, ugodne atmosfere i nježno ušuškavanje prije spavanja. Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve znatiželjne prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter