Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Zarobljena

Zarobljena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maya Banks


ISBN:

978-953-7956-11-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2351

Broj strana:

304

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je godinu dana otkad je bivši Navy SEAL-ovac Ethan Kelly posljednji put vidio svoju suprugu Rachel živu. Opterećen tugom i krivnjom zbog propusta koje je napravio u njihovu braku, Ethan se izolirao od ostatka svijeta.
Njegova su ga braća pokušala nagovoriti da počne raditi za KGI i pokušali su probiti barijere koje je podignuo oko sebe, ali Ethan odbija svaki njihov pokušaj… sve dok ne dobije anonimnu informaciju da je Rachel živa.
Kako bi je spasio, Ethan će morati izbjeći metke, pregaziti džunglu i riskirati da padne u ruke opasnom narko kartelu koji prijeti njegovu životu.
Čak i ako uspije u tome, morat će natjerati Rachel da vrati sjećanja koja ona ne može i ne želi ponovno proživljavati —minutu po minutu užasa njezina najmračnijeg sata — jer njihova ljubav i životi možda ovise o tome.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošlo je godinu dana otkad je bivši Navy SEAL-ovac Ethan Kelly posljednji put vidio svoju suprugu Rachel živu. Opterećen tugom i krivnjom zbog propusta koje je napravio u njihovu braku, Ethan se izolirao od ostatka svijeta. Njegova su ga braća pokušala nagovoriti da počne raditi za KGI i pokušali su probiti barijere koje je podignuo oko sebe, ali Ethan odbija svaki njihov pokušaj… sve dok ne dobije anonimnu informaciju da je Rachel živa. Kako bi je spasio, Ethan će morati izbjeći metke, pregaziti džunglu i riskirati da padne u ruke opasnom narko kartelu koji prijeti njegovu životu. Čak i ako uspije u tome, morat će natjerati Rachel da vrati sjećanja koja ona ne može i ne želi ponovno proživljavati —minutu po minutu užasa njezina najmračnijeg sata — jer njihova ljubav i životi možda ovise o tome.

Dodatne informacije

Izdavač Stilus
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter