Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Zapisi o morskom psu

Zapisi o morskom psu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Steven Hall


ISBN:

953220539X

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5679

Broj strana:

357

Težina:

470 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Eric Sanderson probudio se jednog jutra, ne znajući gdje se nalazi, nesvjestan vlastitog identiteta.

Sve što posjeduje jest paket pisama svog prijašnjeg sebe - prvog Erica Sandersona i navode izvjesnog doktora Randlea koji tvrdi kako je Eric upravo prošao kroz još jedan gubitak pamćenja te da već dvije godine, od trenutka pogibije svoje ljubljene Clio, pati od akutnog disocijativnog poremećaja.

No Eric sumnja da se iza toga krije još nešto. Novi Eric počinje proučavati pisma i dokumente koji su ostali iza starog Erica. Istina se počinje pojavljivati, a neprijatelji izranjati iz sjena. Napadnut od nevidljive sile i suočen sa sjećanjima koje ne može ignorirati, Eric će se uputiti na putovanje koje će ili oživjeti prvog Erica Sandersona ili ih oboje zauvijek uništiti.

U suvremenom nakladništvu pojava nevjerojatno popularnih književnih hitova nije neobična stvar, no veličina uspjeha romana Zapisi o morskom psu, mladog Stevena Halla iznenadila je i prekaljene nakladničke stručnjake.

  • Originalni naziv: The Raw Shark Texts
  • Prevodilac: Nebojša Buđanovac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Eric Sanderson probudio se jednog jutra, ne znajući gdje se nalazi, nesvjestan vlastitog identiteta. Sve što posjeduje jest paket pisama svog prijašnjeg sebe - prvog Erica Sandersona i navode izvjesnog doktora Randlea koji tvrdi kako je Eric upravo prošao kroz još jedan gubitak pamćenja te da već dvije godine, od trenutka pogibije svoje ljubljene Clio, pati od akutnog disocijativnog poremećaja. No Eric sumnja da se iza toga krije još nešto. Novi Eric počinje proučavati pisma i dokumente koji su ostali iza starog Erica. Istina se počinje pojavljivati, a neprijatelji izranjati iz sjena. Napadnut od nevidljive sile i suočen sa sjećanjima koje ne može ignorirati, Eric će se uputiti na putovanje koje će ili oživjeti prvog Erica Sandersona ili ih oboje zauvijek uništiti. U suvremenom nakladništvu pojava nevjerojatno popularnih književnih hitova nije neobična stvar, no veličina uspjeha romana Zapisi o morskom psu, mladog Stevena Halla iznenadila je i prekaljene nakladničke stručnjake.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter