Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Zanesena

Zanesena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: S. K. Stivens


ISBN:

978-86-521-1374-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9266

Broj strana:

579

Težina:

510 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Snažna i emocionalno nabijena ljubavna priča o mladoj ženi koja je rastrzana svojim osećanjima prema zgodnom, pouzdanom momku koji je obožava i popularnoj, seksi, lokalnoj rok zvijezdi. Ljubavni trougao u kojem osjećanja junaka jure luđe od najopasnije vožnje rolerkosterom.

Već skoro dvije godine njen dečko Deni pruža Kiri sve što je oduvek željela: ljubav, nježnost i beskrajnu odanost. Kada se njih dvoje odsele u novi grad da u njemu započnu zajednički život – Deni na poslu svojih snova, a Kira na uglednom univerzitetu – čini se da je sve savršeno. Međutim, nepredvidive obaveze razdvajaju srećni par.

Usamljena, zbunjena i željna utehe, Kira se neočekivano zbližava s Kelanom Kajlom – lokalnom rok zvezdom. U početku je on samo drug na kojeg se oslanja, ali uporedo s njenom usamljenošću, jača i njihova veza. A onda se, jedne noći, sve iz korena menja... i ništa između njih dvoje više neće biti kao prije.

  • Originalni naziv: S. C. Stephens, Thoughtless...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Snažna i emocionalno nabijena ljubavna priča o mladoj ženi koja je rastrzana svojim osećanjima prema zgodnom, pouzdanom momku koji je obožava i popularnoj, seksi, lokalnoj rok zvijezdi. Ljubavni trougao u kojem osjećanja junaka jure luđe od najopasnije vožnje rolerkosterom. Već skoro dvije godine njen dečko Deni pruža Kiri sve što je oduvek željela: ljubav, nježnost i beskrajnu odanost. Kada se njih dvoje odsele u novi grad da u njemu započnu zajednički život – Deni na poslu svojih snova, a Kira na uglednom univerzitetu – čini se da je sve savršeno. Međutim, nepredvidive obaveze razdvajaju srećni par. Usamljena, zbunjena i željna utehe, Kira se neočekivano zbližava s Kelanom Kajlom – lokalnom rok zvezdom. U početku je on samo drug na kojeg se oslanja, ali uporedo s njenom usamljenošću, jača i njihova veza. A onda se, jedne noći, sve iz korena menja... i ništa između njih dvoje više neće biti kao prije.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter