Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zaljubljeni i zaluđeni

Zaljubljeni i zaluđeni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0427-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1889

Broj strana:

264

Težina:

375 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sve što zna o životu J. D. Carver naučio je na ulici. Kad ga neočekivano nasljedstvo dovede u odmorište Star Lake Lodge, gdje zahtijeva svoju polovicu, očekivat ce samo nevolje.

No suvlasnici druge polovice, obitelj Lawrence - borbena ujna Sophie i staloženi ujak Ben, nedodirljiva Dru i njezin mali sin Tate - dočekuju ga raširenih ruku, što samo dodatno potkrepljuje sumnju da mu nešto kuju iza leđa i što je odlučan razotkriti. Doduše, djelić njega pritom čezne za toplim obiteljskim životom kojim oni žive…

Dru je konačno uspjela pobiti ugled zločeste cure, i premda život u odmorištu nije uzbudljiv, silno se zaštitnički postavlja prema svojoj povučenoj obitelji. Sposobnost nemilosrdnog J. D. Carvera da je izbaci iz takta - pa čak i probudi onako kako je nitko već dugo nije probudio - samo dokazuje da nije za nju.

No, zašto onda njezin sin obožava tipa kao da je heroj? I zašto joj se srce stisne svaki puta kad njegovo lice poprimi izraz djeteta koje čezne za slatkišima? Bili su uvjereni da znaju sve o životu... sve dok se nisu upoznali.

Mogu li posrnula dobra cura i muškarac koji u životu nije imao sreće izgraditi vjeru jedno u drugo i dopustiti si ljubav?

Susan Andersen, jedna od najčitanijih spisateljica, svojim romantičnim pričama pobuđuje zanimanje svugdje u svijetu. Ovaj puta muškarac koji ne vjeruje u ljubav i žena koju je ljubav iznevjerila otkrivaju koliko su u krivu i donose još jednu priču kakvu su čitatelji već čitali u njezinim romanima Budi moja, Bit ću tvoj i Ludo zaljubljena.

  • Prevodilac: Andrea Pongrac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sve što zna o životu J. D. Carver naučio je na ulici. Kad ga neočekivano nasljedstvo dovede u odmorište Star Lake Lodge, gdje zahtijeva svoju polovicu, očekivat ce samo nevolje. No suvlasnici druge polovice, obitelj Lawrence - borbena ujna Sophie i staloženi ujak Ben, nedodirljiva Dru i njezin mali sin Tate - dočekuju ga raširenih ruku, što samo dodatno potkrepljuje sumnju da mu nešto kuju iza leđa i što je odlučan razotkriti. Doduše, djelić njega pritom čezne za toplim obiteljskim životom kojim oni žive… Dru je konačno uspjela pobiti ugled zločeste cure, i premda život u odmorištu nije uzbudljiv, silno se zaštitnički postavlja prema svojoj povučenoj obitelji. Sposobnost nemilosrdnog J. D. Carvera da je izbaci iz takta - pa čak i probudi onako kako je nitko već dugo nije probudio - samo dokazuje da nije za nju. No, zašto onda njezin sin obožava tipa kao da je heroj? I zašto joj se srce stisne svaki puta kad njegovo lice poprimi izraz djeteta koje čezne za slatkišima? Bili su uvjereni da znaju sve o životu... sve dok se nisu upoznali. Mogu li posrnula dobra cura i muškarac koji u životu nije imao sreće izgraditi vjeru jedno u drugo i dopustiti si ljubav? Susan Andersen, jedna od najčitanijih spisateljica, svojim romantičnim pričama pobuđuje zanimanje svugdje u svijetu. Ovaj puta muškarac koji ne vjeruje u ljubav i žena koju je ljubav iznevjerila otkrivaju koliko su u krivu i donose još jednu priču kakvu su čitatelji već čitali u njezinim romanima Budi moja, Bit ću tvoj i Ludo zaljubljena.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter