Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zaljubljene lude cure

Zaljubljene lude cure

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0145-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M0654

Broj strana:

578

Težina:

729 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

43,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zaljubljene lude cure četiri su žene. Dorothy, koja piše pisma ženama američkih predsjednika s molbom da joj pomognu riješiti obiteljske probleme. Bitsy, koja je 1972. godine, kad radnja počinje, ne zna nabrojati predsjednike redom ali zna ime i proizvođača svakog ruža i sjenila za oči. Roman slijedi Bitsy otkako je bila osamnaestogodišnja supruga i majka kroz sljedeća dva desetljeća tijekom kojih se razvija u svjetsku ženu i ljepoticu. Ali kao da je na svakom većem koraku prati katastrofa – slomila je mužu nos, uz to i nekoliko čaša, jedan auto i nekoliko muških srca.

Treća je Bitsyna teta Clancy Jane. Dugo je bila jedini hipi u gradu, pa ljubavnica zgodnoga mladog vatrogasca a na kraju je postala Luda žena s mačkama. Njezina kći Violet, opet, posve je drugačija, toliko racionalna da se jednostavno morala odmetnuti od svoje obitelji. Loša sreća s muškarcima njihovo je naslijeđe – možda zato što potječu iz obitelji ekscentrika.

  • Originalni naziv: Mad Girls in Love
  • Prevodilac: Ljiljana Šćurić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x215
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Zaljubljene lude cure četiri su žene. Dorothy, koja piše pisma ženama američkih predsjednika s molbom da joj pomognu riješiti obiteljske probleme. Bitsy, koja je 1972. godine, kad radnja počinje, ne zna nabrojati predsjednike redom ali zna ime i proizvođača svakog ruža i sjenila za oči. Roman slijedi Bitsy otkako je bila osamnaestogodišnja supruga i majka kroz sljedeća dva desetljeća tijekom kojih se razvija u svjetsku ženu i ljepoticu. Ali kao da je na svakom većem koraku prati katastrofa – slomila je mužu nos, uz to i nekoliko čaša, jedan auto i nekoliko muških srca. Treća je Bitsyna teta Clancy Jane. Dugo je bila jedini hipi u gradu, pa ljubavnica zgodnoga mladog vatrogasca a na kraju je postala Luda žena s mačkama. Njezina kći Violet, opet, posve je drugačija, toliko racionalna da se jednostavno morala odmetnuti od svoje obitelji. Loša sreća s muškarcima njihovo je naslijeđe – možda zato što potječu iz obitelji ekscentrika.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter