Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zakon o deci

Zakon o deci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ian McEwan


ISBN:

978-86-7702-538-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1361

Broj strana:

208

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Fiona Mej je vodeći sudija višeg suda i sudi u slučajevima Odeljenja za porodično-pravne predmete. Poznata je po svojoj pronicljivosti, preciznosti i osećajnosti, ali lični problemi i porodična nezadovoljstva bacaju senku na njen profesionalni uspeh. Ona već dugo tuguje zbog toga što nema decu, a sada je i njen tridesetogodišnji brak zapao u krizu.
U isto vreme, pozvana je da donese presudu u hitnom slučaju: iz religioznih razloga, prelepi sedamnaestogodišnji dečak, po imenu Adam, odbija medicinski tretman koji bi mogao da mu spase život, a njegovi roditelji ga podržavaju u tome. Vremena je sve manje. Da li sekularni sud treba da odnese prevagu u odnosu na iskrenu veru?

Kako bi donela odluku, Fiona posećuje Adama u bolnici – biće to susret koji će u njoj raspiriti davno potisnute emocije, dok će u dečaku probuditi neke sasvim nove. Njena presuda imaće snažne posledice po oboje.

  • Originalni naziv: The children act
  • Prevodilac: Vladimir D. Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Fiona Mej je vodeći sudija višeg suda i sudi u slučajevima Odeljenja za porodično-pravne predmete. Poznata je po svojoj pronicljivosti, preciznosti i osećajnosti, ali lični problemi i porodična nezadovoljstva bacaju senku na njen profesionalni uspeh. Ona već dugo tuguje zbog toga što nema decu, a sada je i njen tridesetogodišnji brak zapao u krizu. U isto vreme, pozvana je da donese presudu u hitnom slučaju: iz religioznih razloga, prelepi sedamnaestogodišnji dečak, po imenu Adam, odbija medicinski tretman koji bi mogao da mu spase život, a njegovi roditelji ga podržavaju u tome. Vremena je sve manje. Da li sekularni sud treba da odnese prevagu u odnosu na iskrenu veru? Kako bi donela odluku, Fiona posećuje Adama u bolnici – biće to susret koji će u njoj raspiriti davno potisnute emocije, dok će u dečaku probuditi neke sasvim nove. Njena presuda imaće snažne posledice po oboje.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter