Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Zaboravljeni vrt

Zaboravljeni vrt

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kejt Morton


ISBN:

978-86-521--0719-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4551

Broj strana:

528

Težina:

440 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Neodoljivi roman očaravajuće atmosfere, priča o tajnama, porodici i uspomenama.

Uoči Prvog svjetskog rata jedna djevojčica nađena je napuštena na brodu za Australiju. Tajanstvena žena zvana Književnica obećala je da će se starati o njoj - ali Književnica je nestala bez traga.

Veče uoči svog dvadeset prvog rođendana Nel O’Konor saznaje tajnu koja će joj zauvijek promijeniti život. Decenijama kasnije ona kreće u potragu za istinom, koja je dovodi na vjetrom išibanu obalu Kornvola, u čudni i lijepi dvorac Blekherst, nekadašnje vlasništvo plemićke porodice Montraše.

Poslije Neline smrti njena unuka Kasandra neočekivano dobija nasljedstvo. Kuća na litici i njen zaboravljeni vrt ozloglašeni su među mesnim stanovnicima zbog tajni koje kriju - tajni o ukletoj porodici Montraše i njenoj štićenici Elizi Mejkpis, autorki mračnih viktorijanskih bajki. Tu će Kasandra najzad razotkriti istinu o porodici i riješiti čitav vijek staru tajnu izgubljene dijevojčice.

  • Originalni naziv: The Forgotten Garden
  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neodoljivi roman očaravajuće atmosfere, priča o tajnama, porodici i uspomenama. Uoči Prvog svjetskog rata jedna djevojčica nađena je napuštena na brodu za Australiju. Tajanstvena žena zvana Književnica obećala je da će se starati o njoj - ali Književnica je nestala bez traga. Veče uoči svog dvadeset prvog rođendana Nel O’Konor saznaje tajnu koja će joj zauvijek promijeniti život. Decenijama kasnije ona kreće u potragu za istinom, koja je dovodi na vjetrom išibanu obalu Kornvola, u čudni i lijepi dvorac Blekherst, nekadašnje vlasništvo plemićke porodice Montraše. Poslije Neline smrti njena unuka Kasandra neočekivano dobija nasljedstvo. Kuća na litici i njen zaboravljeni vrt ozloglašeni su među mesnim stanovnicima zbog tajni koje kriju - tajni o ukletoj porodici Montraše i njenoj štićenici Elizi Mejkpis, autorki mračnih viktorijanskih bajki. Tu će Kasandra najzad razotkriti istinu o porodici i riješiti čitav vijek staru tajnu izgubljene dijevojčice.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter