Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Zaboravljeni

Zaboravljeni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1802-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6366

Broj strana:

311

Težina:

369 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šeldon Vuds kidnapovao je i ubio neutvrđen broj dječaka, a izbjegao je smrtnu kaznu sklopivši nagodbu s tužilaštvom, po kojoj je dobio višestruku doživotnu robiju u zamjenu za otkrivanje mjesta na kojima je zakopao neke od svojih žrtava.

Više od decenije kasnije, i dalje se ne zna pun obim njegovih zločina, a mnogi ubijeni dječaci nikada nisu pronađeni. Međutim, Liza Volš je ubijeđena da je njen brat Kristofer jedna od Vudsovih žrtava i u namjeri da ispuni želju majci koja je na samrti, započinje misiju sa ciljem da se otkrije istina i pronađu posmrtni ostaci dječaka. Agent FBI-ja, Porša Kejhil, dobija zadatak da se suoči sa ubicom, koji je u zatvoru. Primorana je da igra njegove mentalne igre kako bi dobila podatke koje traži, ali na kraju dobija više nego što je očekivala, kada se otkrije leš još jednog dječaka.
Odlučna da indentifikuje nepoznatog dječaka, Porša se nevoljno udružuje sa Džimom Kanonom, advokatom koji je branio Vudsa. Međutim, potraga za ubičinom jezivom zaostavštinom i kostima zaboravljenih mrtvih odvešće ih u smrtonosnu orbitu čudovišta koje zasijjava stare grobove novim talasom nevinih žrtava.

  • Originalni naziv: Forgotten
  • Prevodilac: Gavrilo Došen
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šeldon Vuds kidnapovao je i ubio neutvrđen broj dječaka, a izbjegao je smrtnu kaznu sklopivši nagodbu s tužilaštvom, po kojoj je dobio višestruku doživotnu robiju u zamjenu za otkrivanje mjesta na kojima je zakopao neke od svojih žrtava. Više od decenije kasnije, i dalje se ne zna pun obim njegovih zločina, a mnogi ubijeni dječaci nikada nisu pronađeni. Međutim, Liza Volš je ubijeđena da je njen brat Kristofer jedna od Vudsovih žrtava i u namjeri da ispuni želju majci koja je na samrti, započinje misiju sa ciljem da se otkrije istina i pronađu posmrtni ostaci dječaka. Agent FBI-ja, Porša Kejhil, dobija zadatak da se suoči sa ubicom, koji je u zatvoru. Primorana je da igra njegove mentalne igre kako bi dobila podatke koje traži, ali na kraju dobija više nego što je očekivala, kada se otkrije leš još jednog dječaka. Odlučna da indentifikuje nepoznatog dječaka, Porša se nevoljno udružuje sa Džimom Kanonom, advokatom koji je branio Vudsa. Međutim, potraga za ubičinom jezivom zaostavštinom i kostima zaboravljenih mrtvih odvešće ih u smrtonosnu orbitu čudovišta koje zasijjava stare grobove novim talasom nevinih žrtava.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter