Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Za pizzu i pivo

Za pizzu i pivo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: John Grisham


ISBN:

978-953-220-645-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6574

Broj strana:

221

Težina:

367 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Rick Dockery bio je zadnja violina u momčadi Cleveland Brownsa, treća zamjena za vođu navale, i gotovo nikada nije dobivao šansu zaigrati u početnoj postavi. No, u odlučujućoj utakmici NFL-a protiv Denvera, na iznenađenje mnogih i negodovanje sviju, Rick će dobiti šansu. Sa sedamnaest bodova prednosti i samo jedanaest minuta prije kraja utakmice, rizik i nije velik, složit će se svi zaljubljenici u ovaj sport, navijači Brownsa pogotovo. I pogriješiti.

Rick će u samo nekoliko minuta napraviti neviđeno i prezentirati vatrenim navijačima, svojim suigračima i suparničkoj momčadi ono što bi se bez oklijevanja moglo nazvati najgorim nastupom u povijesti NFL-a. Od osrednjeg igrača do potpunog sportskog debakla proteći će tek nekoliko sati i Rick će postati javno ruglo, predmet sprdnje izbačen iz momčadi. Pametnome bi to bilo dosta da shvati kako taj sport možda i nije za njega, no Rick je sastavljen od tvrđeg materijala. Sve što u životu zna raditi jest igrati američki nogomet, pa ne namjerava od njega tek tako dignuti ruke. Rick će stoga svom agentu Arnieju dati nemoguć zadatak – pronalaženje momčadi u kojoj će se naći mjesto za njega. Arnie ga neće iznevjeriti i uskoro će ga s ponosom izvijestiti kako je našao savršenu momčad za njega. Momčad u kojoj bi, nevjerojatno, Rick mogao zaigrati u početnoj postavi. Momčad u kojoj bi njegove sposobnosti napokon mogle doći do izražaja. Momčad Pantera u Parmi, u Italiji.

Jer, američki se nogomet, suprotno od onoga što mu ime govori, ne igra samo u Americi. Talijani ga, primjerice, (iako samo poneki) s jednakom strašću igraju i u svojoj zemlji. A Pantere očajnički priželjkuju bivšeg igrača NFL-a – bilo kojeg igrača – u svojem sastavu. Tako će Rick, dok se na obzoru, naravno, ne pojavi bolja ponuda (i ne okonča tužba za dokazivanje očinstva podignuta protiv njega), spakirati kovčege i uputiti se u Italiju. Iako ne zna ništa o Parmi. Ne zna čak ni gdje je.

Od pravnih trilera do svijeta sporta veliki je korak, a njega odlično mogu obaviti samo istinski profesionalci. John Grisham, nesumnjivo, jedan je od njih. Predstavljamo vam ga u prijevodu Damira Biličića i uz ilustraciju preuzetu s originalnog britanskog izdanja.

  • Originalni naziv: Playing for Pizza
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Rick Dockery bio je zadnja violina u momčadi Cleveland Brownsa, treća zamjena za vođu navale, i gotovo nikada nije dobivao šansu zaigrati u početnoj postavi. No, u odlučujućoj utakmici NFL-a protiv Denvera, na iznenađenje mnogih i negodovanje sviju, Rick će dobiti šansu. Sa sedamnaest bodova prednosti i samo jedanaest minuta prije kraja utakmice, rizik i nije velik, složit će se svi zaljubljenici u ovaj sport, navijači Brownsa pogotovo. I pogriješiti. Rick će u samo nekoliko minuta napraviti neviđeno i prezentirati vatrenim navijačima, svojim suigračima i suparničkoj momčadi ono što bi se bez oklijevanja moglo nazvati najgorim nastupom u povijesti NFL-a. Od osrednjeg igrača do potpunog sportskog debakla proteći će tek nekoliko sati i Rick će postati javno ruglo, predmet sprdnje izbačen iz momčadi. Pametnome bi to bilo dosta da shvati kako taj sport možda i nije za njega, no Rick je sastavljen od tvrđeg materijala. Sve što u životu zna raditi jest igrati američki nogomet, pa ne namjerava od njega tek tako dignuti ruke. Rick će stoga svom agentu Arnieju dati nemoguć zadatak – pronalaženje momčadi u kojoj će se naći mjesto za njega. Arnie ga neće iznevjeriti i uskoro će ga s ponosom izvijestiti kako je našao savršenu momčad za njega. Momčad u kojoj bi, nevjerojatno, Rick mogao zaigrati u početnoj postavi. Momčad u kojoj bi njegove sposobnosti napokon mogle doći do izražaja. Momčad Pantera u Parmi, u Italiji. Jer, američki se nogomet, suprotno od onoga što mu ime govori, ne igra samo u Americi. Talijani ga, primjerice, (iako samo poneki) s jednakom strašću igraju i u svojoj zemlji. A Pantere očajnički priželjkuju bivšeg igrača NFL-a – bilo kojeg igrača – u svojem sastavu. Tako će Rick, dok se na obzoru, naravno, ne pojavi bolja ponuda (i ne okonča tužba za dokazivanje očinstva podignuta protiv njega), spakirati kovčege i uputiti se u Italiju. Iako ne zna ništa o Parmi. Ne zna čak ni gdje je. Od pravnih trilera do svijeta sporta veliki je korak, a njega odlično mogu obaviti samo istinski profesionalci. John Grisham, nesumnjivo, jedan je od njih. Predstavljamo vam ga u prijevodu Damira Biličića i uz ilustraciju preuzetu s originalnog britanskog izdanja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter