Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

WordPress 5 u celosti, VII izdanje

WordPress 5 u celosti, VII izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Karol Krol


ISBN:

978-86-7310-537-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B3301

Broj strana:

432

Težina:

1100 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U prošlosti, kada smo želeli da pokrenemo veb sajt, trebalo je ili da sami naučimo veb programiranje ili da angažujemo profesionalca koji bi obavio ceo posao. Danas, pak, svako može pomoću WordPressa, uz malo truda, da izgradi optimizovani sajt i da ga u veoma kratkom roku učini dostupnim svetu.
U ovom izdanju knjige ćemo pokazati kako se pomoću WordPressa grade privlačni i funkcionalni veb sajtovi. U novu verziju WordPressa - 5.0 uključeno je nekoliko važnih promena - objasnićemo kako da ih efikasno upotrebite. Opisaćemo sve, od kreiranja sadržaja stranica pomoću block editora i prilagođavanja dizajna sajta, do zaštite.


Na početku knjige predstavićemo WordPress i naučićemo vas kako se podešava. Zatim ćemo pokazati kako da kreirate blog sajt, kako da započnete pisanje sadržaja i upotrebite dodatne module i teme za prilagođavanje dizajna sajta i dodavanje jedinstvenih elemenata da biste ga istakli. Ako želite detaljnije da se posvetite WordPressu, pokazaćemo vam kako da započnete kreiranje sopstvenih tema i dodatnih modula. Na kraju, naučete kako da upotrebite WordPress za izgradnju veb sajtova koji nisu namenjeni za blogove.
Do kraja knjige ćete steći znanje koje će biti dovoljno da dizajnirate visokokvalitetne veb sajtove i u ćete poznavati prednosti i mane WordPressa.

  • Originalni naziv: WordPress 5 Complete
  • Prevodilac: Slavica Prudkov
  • Izdanje: 7
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U prošlosti, kada smo želeli da pokrenemo veb sajt, trebalo je ili da sami naučimo veb programiranje ili da angažujemo profesionalca koji bi obavio ceo posao. Danas, pak, svako može pomoću WordPressa, uz malo truda, da izgradi optimizovani sajt i da ga u veoma kratkom roku učini dostupnim svetu. U ovom izdanju knjige ćemo pokazati kako se pomoću WordPressa grade privlačni i funkcionalni veb sajtovi. U novu verziju WordPressa - 5.0 uključeno je nekoliko važnih promena - objasnićemo kako da ih efikasno upotrebite. Opisaćemo sve, od kreiranja sadržaja stranica pomoću block editora i prilagođavanja dizajna sajta, do zaštite. Na početku knjige predstavićemo WordPress i naučićemo vas kako se podešava. Zatim ćemo pokazati kako da kreirate blog sajt, kako da započnete pisanje sadržaja i upotrebite dodatne module i teme za prilagođavanje dizajna sajta i dodavanje jedinstvenih elemenata da biste ga istakli. Ako želite detaljnije da se posvetite WordPressu, pokazaćemo vam kako da započnete kreiranje sopstvenih tema i dodatnih modula. Na kraju, naučete kako da upotrebite WordPress za izgradnju veb sajtova koji nisu namenjeni za blogove. Do kraja knjige ćete steći znanje koje će biti dovoljno da dizajnirate visokokvalitetne veb sajtove i u ćete poznavati prednosti i mane WordPressa.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter