Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vruć krompir

Vruć krompir

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Adisa Tufo


ISBN:

978-9926-8219-0-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8223

Broj strana:

253

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vruć krompir naziv je prve knjige Adise Tufo, uspješne poduzetnice, menadžerice, liderke, generalne direktorice kompanije ČIP sistemi, kreatorke i realizatorice brenda Hobby Art Centar, dobitnice priznanja Uspješne žene BiH Sarajevo 2017. i NajŽena XXI veka Beograd 2017, oba priznanja su u kategoriji poduzetništva.

Knjiga, u izdanju Artbook biblioteke, opus je priča koje je autorica dijelila sa javnosti putem web stranice adisatufo.ba i mnogih drugih portala, a satkana je i od sekvenci iz mnogobrojnih intervjua koje je dala za bosanskohercegovačke medije na temu poduzetništva i aktuelne situacije u društvu.
Adisa Tufo piše i govori o biznisu, poduzetništvu, hrabrosti i petlji koja je potrebna za uspjeh, ali i o politici kao nečem sveprisutnom i nečemu što uveliko utječe na naše živote. Uspjeh je stvar stava, Ženo, jaka si, Recept za uspjeh, Iskoristi šansu, Budi promjena - samo su neki od naslova, kojima ova uspješna poduzetnica želi utjecati na svjest žene i promjeniti često malograđanski duh koji je koči u tome da bude najbolja, najvrednija i najdivnija, pritom voleći sebe i posao koji radi. Kako navode mnogi koji su knjigu imali priliku pročitati: ovo djelo pažljivog čitaoca vodi na put do uspjeha.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Vruć krompir naziv je prve knjige Adise Tufo, uspješne poduzetnice, menadžerice, liderke, generalne direktorice kompanije ČIP sistemi, kreatorke i realizatorice brenda Hobby Art Centar, dobitnice priznanja Uspješne žene BiH Sarajevo 2017. i NajŽena XXI veka Beograd 2017, oba priznanja su u kategoriji poduzetništva. Knjiga, u izdanju Artbook biblioteke, opus je priča koje je autorica dijelila sa javnosti putem web stranice adisatufo.ba i mnogih drugih portala, a satkana je i od sekvenci iz mnogobrojnih intervjua koje je dala za bosanskohercegovačke medije na temu poduzetništva i aktuelne situacije u društvu. Adisa Tufo piše i govori o biznisu, poduzetništvu, hrabrosti i petlji koja je potrebna za uspjeh, ali i o politici kao nečem sveprisutnom i nečemu što uveliko utječe na naše živote. Uspjeh je stvar stava, Ženo, jaka si, Recept za uspjeh, Iskoristi šansu, Budi promjena - samo su neki od naslova, kojima ova uspješna poduzetnica želi utjecati na svjest žene i promjeniti često malograđanski duh koji je koči u tome da bude najbolja, najvrednija i najdivnija, pritom voleći sebe i posao koji radi. Kako navode mnogi koji su knjigu imali priliku pročitati: ovo djelo pažljivog čitaoca vodi na put do uspjeha.

Dodatne informacije

Izdavač Artbook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter