Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vrt nade

Vrt nade

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julia Navarro


ISBN:

978-86-10-01461-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3607

Broj strana:

296

Težina:

280 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dve porodice. Dva veka. Život istkan od snova u surovoj stvarnosti.

Ezekijel Cuker dočekao je starost u Izraelu. Kada mlada Marijana Miler dođe da istraži prošlost njegove porodice, kucnuće čas da Ezekijel otkrije tajne koje je čuvao čitavog života. Njegova pripovest je svedočanstvo o izgubljenoj domovini, ljubavima koje se raspršuju poput magle u osvit petrogradskog jutra i neprijateljima koji postaju više od porodice.

U sumrak XIX veka, Samuel Cuker napušta Rusiju, jedinu otadžbinu koju je ikada poznavao, bežeći od progona zbog svog jevrejskog porekla. Kreće put Obećane zemlje, u potrazi za životom kakav mu je u trenu oduzet. Tamo kupuje zemlju od Ahmeda Zijada, glavešine arapske porodice, čoveka koji mu postaje više od brata. Njihovo prijateljstvo neraskidivo će povezati naredne generacije u svetu koji od njih zahteva samo međusobnu mržnju.

Dok Marijana slaže deliće slagalice koja čini isprepletanu povest Cukerovih i Zijada, pomalja se slika života u razorenoj zemlji, mozaik nedaća, izdaje i osvete, nemogućih ljubavi i dragocenih trenutaka istinske sreće.

Iz maestralog pera Hulije Navaro nastao je svet nezaboravnih likova spremnih da se bore za svoje snove, savremeni klasik koji u sebi čuva mnogo više od jednog romana.

  • Originalni naziv: DISPARA, YO YA ESTOY...
  • Prevodilac: Bojana Veselinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dve porodice. Dva veka. Život istkan od snova u surovoj stvarnosti. Ezekijel Cuker dočekao je starost u Izraelu. Kada mlada Marijana Miler dođe da istraži prošlost njegove porodice, kucnuće čas da Ezekijel otkrije tajne koje je čuvao čitavog života. Njegova pripovest je svedočanstvo o izgubljenoj domovini, ljubavima koje se raspršuju poput magle u osvit petrogradskog jutra i neprijateljima koji postaju više od porodice. U sumrak XIX veka, Samuel Cuker napušta Rusiju, jedinu otadžbinu koju je ikada poznavao, bežeći od progona zbog svog jevrejskog porekla. Kreće put Obećane zemlje, u potrazi za životom kakav mu je u trenu oduzet. Tamo kupuje zemlju od Ahmeda Zijada, glavešine arapske porodice, čoveka koji mu postaje više od brata. Njihovo prijateljstvo neraskidivo će povezati naredne generacije u svetu koji od njih zahteva samo međusobnu mržnju. Dok Marijana slaže deliće slagalice koja čini isprepletanu povest Cukerovih i Zijada, pomalja se slika života u razorenoj zemlji, mozaik nedaća, izdaje i osvete, nemogućih ljubavi i dragocenih trenutaka istinske sreće. Iz maestralog pera Hulije Navaro nastao je svet nezaboravnih likova spremnih da se bore za svoje snove, savremeni klasik koji u sebi čuva mnogo više od jednog romana.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter