Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vrt kostiju

Vrt kostiju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0611-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5076

Broj strana:

397

Težina:

435 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Julia Hamill kopa u svom vrtu kad njezina lopata nailazi na nešto mekano, ali nepopustljivo - ne kamen, nego ljudsku lubanju. Mrtvozornica Maura Isles brzo utvrđuje da kostur - ženski kostur - datira iz početaka devetnaestoga stoljeća. Forenzički dokazi upućuju na nasilnu smrt. Boston 1830-ih je mjesto bolesti i kuge - i nitko toga nije svjesniji od Norrisa Marshalla, studenta bostonskog medicinskog fakulteta. Za razliku od većine svojih kolega, Norris je muškarac skromnog imovinskog stanja i prisiljen je uzdržavati se obavljanjem najskrivenijega posla.

On je iskapač grobova - kradljivac leševa - koji nabavlja trupla kako bi unaprijedio svoje poznavanje anatomije. Ubrzo ce zateći kao lovina najozloglašenijeg ubojice svog vremena, tajanstvenog lika koji klizi kroz groblja i svjetlucave balske dvorane. Norris, međutim, ne shvaća da je ubojica mnogo bliže nego što on misli...

Ali, čije su kosti koje je Julia otkrila u svom vrtu? Uz pomoć Maure Isles, Julia otkriva tajnu šokantniju nego što su obje mogle zamisliti.

Tess Gerritsen, autorica bestselera, ujedno je i liječnica i u svoje romane donosi svoje izravno znanje iz hitne službe i obdukcijskih sala. No, njezino se zanimanje proteže na mnogo više toga nego što su samo medicinske teme. Na hrvatski su joj jezik prevedeni romani Kirurg Šegrt, Dvojnica, Grijesi, Samo prividna smrt i Klub Mefisto. Roman Vrt kostiju s engleskoga je prevela Mirna Čubranić.

  • Originalni naziv: The Bone Garden
  • Prevodilac: Mirna Čubranić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Julia Hamill kopa u svom vrtu kad njezina lopata nailazi na nešto mekano, ali nepopustljivo - ne kamen, nego ljudsku lubanju. Mrtvozornica Maura Isles brzo utvrđuje da kostur - ženski kostur - datira iz početaka devetnaestoga stoljeća. Forenzički dokazi upućuju na nasilnu smrt. Boston 1830-ih je mjesto bolesti i kuge - i nitko toga nije svjesniji od Norrisa Marshalla, studenta bostonskog medicinskog fakulteta. Za razliku od većine svojih kolega, Norris je muškarac skromnog imovinskog stanja i prisiljen je uzdržavati se obavljanjem najskrivenijega posla. On je iskapač grobova - kradljivac leševa - koji nabavlja trupla kako bi unaprijedio svoje poznavanje anatomije. Ubrzo ce zateći kao lovina najozloglašenijeg ubojice svog vremena, tajanstvenog lika koji klizi kroz groblja i svjetlucave balske dvorane. Norris, međutim, ne shvaća da je ubojica mnogo bliže nego što on misli... Ali, čije su kosti koje je Julia otkrila u svom vrtu? Uz pomoć Maure Isles, Julia otkriva tajnu šokantniju nego što su obje mogle zamisliti. Tess Gerritsen, autorica bestselera, ujedno je i liječnica i u svoje romane donosi svoje izravno znanje iz hitne službe i obdukcijskih sala. No, njezino se zanimanje proteže na mnogo više toga nego što su samo medicinske teme. Na hrvatski su joj jezik prevedeni romani Kirurg Šegrt, Dvojnica, Grijesi, Samo prividna smrt i Klub Mefisto. Roman Vrt kostiju s engleskoga je prevela Mirna Čubranić.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter