Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Maria Duenas


ISBN:

978-953-266-521-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9690

Broj strana:

648

Težina:

705 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

54,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nevjerojatno je kakva se priča o svijetu i povijesti može skrojiti od života jedne modistice!

U osvit Španjolskoga građanskog rata mlada krojačica Sira Quiroga zbog ljubavi prema muškarcu kojega gotovo da i ne poznaje napustit će sve: Madrid, majku, zaručnika i sudbinu koja ju je čekala. Nedugo zatim ista ta ljubav ostavit će je slomljenu i samu, bez novca i poznanstava, s pregršt dugova i samo dvije vještine: umijećem šivanja i neuništivom željom da preživi. S ta će dva talenta Sira Quiroga promijeniti svijet i vrijeme u kojima je živjela.
Ljubavnica i bjegunica, kći i prijateljica, krojačica i špijunka, junakinja romana Vrijeme između krojenja ponajprije je hrabra žena koja je svojom stazom koračala ne bježeći od izazovâ i puna srca. Slijedeći njezin trag od predratnog Madrida do Maroka punog pustolova i krhke raskoši, od živopisnog Tetuana do Lisabona i mondenih portugalskih ljetovališta koja ne znaju za razaranja Drugoga svjetskog rata, nova španjolska književna zvijezda María Dueñas kreće se zemljovidom uspomena i nostalgije prikazujući nam sjaj i bijedu najuzbudljivijeg dijela prošloga stoljeća!
Čudesan roman, pun intriga, ljubavi, tajni i nježnosti.
Mario Vargas Llosa
María Dueñas rođena je pripovjedačica. Is­predajući svoju čaroliju, oživljava žegu, glamur i nedaće Maroka i Španjolske potkraj tridesetih godina prošloga stoljeća, a pred nama se rađa svijet kakav poznajemo iz filma Casablanca. Prelijepa ostavljena švelja u sam osvit rata mora u sebi pronaći snagu da nastavi živjeti... Pripremite se na pustolovinu i pročitajte ovaj roman!
Kate Morton

  • Originalni naziv: El tiempo entre costuras...
  • Prevodilac: Silvana Roglić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x225
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nevjerojatno je kakva se priča o svijetu i povijesti može skrojiti od života jedne modistice! U osvit Španjolskoga građanskog rata mlada krojačica Sira Quiroga zbog ljubavi prema muškarcu kojega gotovo da i ne poznaje napustit će sve: Madrid, majku, zaručnika i sudbinu koja ju je čekala. Nedugo zatim ista ta ljubav ostavit će je slomljenu i samu, bez novca i poznanstava, s pregršt dugova i samo dvije vještine: umijećem šivanja i neuništivom željom da preživi. S ta će dva talenta Sira Quiroga promijeniti svijet i vrijeme u kojima je živjela. Ljubavnica i bjegunica, kći i prijateljica, krojačica i špijunka, junakinja romana Vrijeme između krojenja ponajprije je hrabra žena koja je svojom stazom koračala ne bježeći od izazovâ i puna srca. Slijedeći njezin trag od predratnog Madrida do Maroka punog pustolova i krhke raskoši, od živopisnog Tetuana do Lisabona i mondenih portugalskih ljetovališta koja ne znaju za razaranja Drugoga svjetskog rata, nova španjolska književna zvijezda María Dueñas kreće se zemljovidom uspomena i nostalgije prikazujući nam sjaj i bijedu najuzbudljivijeg dijela prošloga stoljeća! Čudesan roman, pun intriga, ljubavi, tajni i nježnosti. Mario Vargas Llosa María Dueñas rođena je pripovjedačica. Is­predajući svoju čaroliju, oživljava žegu, glamur i nedaće Maroka i Španjolske potkraj tridesetih godina prošloga stoljeća, a pred nama se rađa svijet kakav poznajemo iz filma Casablanca. Prelijepa ostavljena švelja u sam osvit rata mora u sebi pronaći snagu da nastavi živjeti... Pripremite se na pustolovinu i pročitajte ovaj roman! Kate Morton

Dodatne informacije

Izdavač Fraktura
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter