Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Vrele veze

Vrele veze

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Trejsi Koks


ISBN:

978-86-521-0470-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2173

Broj strana:

472

Težina:

425 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jeste li ludo zaljubljeni ili izbezumljeni od ljubavi? Srećno slobodni ili tražite partnera? Živite zajedno, u braku ste i imate djecu ili ste ostavljeni i očajni? Kakav god da vam je ljubavni život, knjiga VRELE VEZE nudi odgovore na sve vaše nedoumice u vezi sa zabavljanjem i srodnim temama.

Zabavna, praktična i osvježavajuće realna, ova knjiga nudi savjete o svemu.Od flertovanja i preljube do monogamije i braka. Tu su i duhoviti savjeti o tome kako preboljeti bivšeg, gdje upoznati partnera, kako prepoznati gubitnika i kako prolepršati kroz prvi sastanak, kao i prijedlozi za izglađivanje svađa, preživljavanje ljubomore i nevjerstva i za odvikavanje od loših navika u ljubavi.

Obavezan priručnik za slobodnjake, parove, muškarce i žene, knjiga VRELE VEZE otkriva kako ostvariti upravo takvu vezu - i kako je održati takvom.

SAZNAĆETE:
Kako preći iz stadijuma neprekidnog seksa u stadijum stabilne veze (bez gubljenja strasti);
Kako ukrotiti ljubomoru i šta činiti ako vas partner prevari (ili ako ste vi u iskušenju);
Šta činiti s podivljalim libidom i lošim ljubavnicima, i šta raditi kada ste oboje preumorni za seks.

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jeste li ludo zaljubljeni ili izbezumljeni od ljubavi? Srećno slobodni ili tražite partnera? Živite zajedno, u braku ste i imate djecu ili ste ostavljeni i očajni? Kakav god da vam je ljubavni život, knjiga VRELE VEZE nudi odgovore na sve vaše nedoumice u vezi sa zabavljanjem i srodnim temama. Zabavna, praktična i osvježavajuće realna, ova knjiga nudi savjete o svemu.Od flertovanja i preljube do monogamije i braka. Tu su i duhoviti savjeti o tome kako preboljeti bivšeg, gdje upoznati partnera, kako prepoznati gubitnika i kako prolepršati kroz prvi sastanak, kao i prijedlozi za izglađivanje svađa, preživljavanje ljubomore i nevjerstva i za odvikavanje od loših navika u ljubavi. Obavezan priručnik za slobodnjake, parove, muškarce i žene, knjiga VRELE VEZE otkriva kako ostvariti upravo takvu vezu - i kako je održati takvom. SAZNAĆETE: Kako preći iz stadijuma neprekidnog seksa u stadijum stabilne veze (bez gubljenja strasti); Kako ukrotiti ljubomoru i šta činiti ako vas partner prevari (ili ako ste vi u iskušenju); Šta činiti s podivljalim libidom i lošim ljubavnicima, i šta raditi kada ste oboje preumorni za seks.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter