Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vrela srca

Vrela srca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ajzak Marion


ISBN:

978-86-10-00005-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5236

Broj strana:

256

Težina:

374 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

R je mladić koji prolazi kroz egzistencijalnu krizu - on je zombi.

Amerika je uništena ratom i bezumnom glađu nemrtvih, međutim, R žudi za još nečim osim za ukusom krvi i mozgova. On nema sjećanja, nema identitet ni puls, ali ima snove i pomalo se razlikuje od svog drugara, M-a. Možda i može da pojede nekog čovjeka s vremena na vrijeme, ali se ipak radije vozi pokretnim stepenicama na napuštenom aerodromu, sluša Sinatru u svom udobnom boingu 747 koji zove domom, ili skuplja suvenire sa ruina civilizacije.

A onda upoznaje Džuli. Isprva njegov zarobljenik, ona unosi eksploziju boja u inače turoban i siv pejzaž koji ga okružuje i nešto u njemu počinje da se budi. Ne želi da pojede ovu djevojku - iako djeluje vrlo ukusno - želi da je zaštiti. Ova neobična veza imaće nezamislive posljedice, a njihov svijet lišen života i nade neće se promijeniti bez borbe. Strašna, zabavna i iznenađujuće dirljiva, Vrela srca pripovjedaju o tome kako je biti živ i o tome kako je biti mrtav, ali i o onoj nejasnoj, maglovitoj liniji između te dvije dimenzije.

  • Originalni naziv: Wark bodies
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

R je mladić koji prolazi kroz egzistencijalnu krizu - on je zombi. Amerika je uništena ratom i bezumnom glađu nemrtvih, međutim, R žudi za još nečim osim za ukusom krvi i mozgova. On nema sjećanja, nema identitet ni puls, ali ima snove i pomalo se razlikuje od svog drugara, M-a. Možda i može da pojede nekog čovjeka s vremena na vrijeme, ali se ipak radije vozi pokretnim stepenicama na napuštenom aerodromu, sluša Sinatru u svom udobnom boingu 747 koji zove domom, ili skuplja suvenire sa ruina civilizacije. A onda upoznaje Džuli. Isprva njegov zarobljenik, ona unosi eksploziju boja u inače turoban i siv pejzaž koji ga okružuje i nešto u njemu počinje da se budi. Ne želi da pojede ovu djevojku - iako djeluje vrlo ukusno - želi da je zaštiti. Ova neobična veza imaće nezamislive posljedice, a njihov svijet lišen života i nade neće se promijeniti bez borbe. Strašna, zabavna i iznenađujuće dirljiva, Vrela srca pripovjedaju o tome kako je biti živ i o tome kako je biti mrtav, ali i o onoj nejasnoj, maglovitoj liniji između te dvije dimenzije.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter