Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vrata Atlantide

Vrata Atlantide

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Đulio Leoni


ISBN:

978-86-521-0980-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4559

Broj strana:

490

Težina:

599 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Trag mrtvih iz pradavnih vremena čuva izuzetnu naučnu tajnu najnevjerovatnije izgubljene civilizacije.

Vanja je prelijepa. Visoka kao manekenka, ledenog pogleda i duge, potpuno bjele kose... Njena zagonetna ljepota ne može da prođe nezapaženo u polupraznoj sali u kojoj se održava predavanje o legendarnom ostrvu Atlantidi - sasvim prirodno da je tu primjeti pisac kriminalističkih romana. Neobičan je i posao kojim je odabrala da se bavi u Italiji pošto je pobjegla od rata u svojoj zemlji: ona je družbenica.

Tim susretom iznenađenja su tek počela - nekoliko sati kasnije, pod sumnjivim okolnostima umire starica kojoj je Vanja pomagala, žena koja je nekada bila čuvena vidovnjakinja i koja odnosi sa sobom tajnu iz svojih vizija. Možda je među njima upravo ključ koji otvara vrata izgubljenog ostrva.

Očaran mladom Srpkinjom i vođen instinktivnom znatiželjom, glavni junak započinje privatnu istragu. Ubrzo ga, međutim, povuče vrtlog tragova i dokaza koji dijeluju još zlokobnije zbog novih ubistava i niza sve čudnijih događaja.

Vanja je čuvarka tajne koja ne smije biti otkrivena: Atlantida je stvarno postojala, njene ruševine hiljadama godina čekaju nekoga ko će ih otkriti i ko će objelodaniti njihovu tajnu. One se, međutim, ne kriju na morskom dnu, već u najmračnijem dijelu naše istorije.

  • Originalni naziv: La Porta di Atlantide...
  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Trag mrtvih iz pradavnih vremena čuva izuzetnu naučnu tajnu najnevjerovatnije izgubljene civilizacije. Vanja je prelijepa. Visoka kao manekenka, ledenog pogleda i duge, potpuno bjele kose... Njena zagonetna ljepota ne može da prođe nezapaženo u polupraznoj sali u kojoj se održava predavanje o legendarnom ostrvu Atlantidi - sasvim prirodno da je tu primjeti pisac kriminalističkih romana. Neobičan je i posao kojim je odabrala da se bavi u Italiji pošto je pobjegla od rata u svojoj zemlji: ona je družbenica. Tim susretom iznenađenja su tek počela - nekoliko sati kasnije, pod sumnjivim okolnostima umire starica kojoj je Vanja pomagala, žena koja je nekada bila čuvena vidovnjakinja i koja odnosi sa sobom tajnu iz svojih vizija. Možda je među njima upravo ključ koji otvara vrata izgubljenog ostrva. Očaran mladom Srpkinjom i vođen instinktivnom znatiželjom, glavni junak započinje privatnu istragu. Ubrzo ga, međutim, povuče vrtlog tragova i dokaza koji dijeluju još zlokobnije zbog novih ubistava i niza sve čudnijih događaja. Vanja je čuvarka tajne koja ne smije biti otkrivena: Atlantida je stvarno postojala, njene ruševine hiljadama godina čekaju nekoga ko će ih otkriti i ko će objelodaniti njihovu tajnu. One se, međutim, ne kriju na morskom dnu, već u najmračnijem dijelu naše istorije.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter