Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Voljeti se otvorenih očiju

Voljeti se otvorenih očiju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953266391-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8578

Broj strana:

256

Težina:

267 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim mailovi i dalje stižu, i znatiželjni ih Roberto potajno počinje čitati.

Šalje ih psihoterapeutkinja Laura, koja zajedno s Fredyjem piše knjigu o čudu ljubavi i zaljubljenosti, o mogućnostima održavanja veze, o vjeri u ideale, ali i o nedostatku ljubavi i pretvaranju očaranosti u zavist. Zadivljeni Roberto sa svakom sljedećom porukom sve više preispituje vlastita ljubavna iskustva pokušavajući otkriti i shvatiti sebe. Ohrabren Laurinim stručnim znanjem i iskustvom, skriven anonimnošću interneta, Roberto preuzima Fredyjev identitet te počinje pisati pisma Lauri, iznositi svoje priče i svoja razmišljanja o ljubavi i sreći. Ali stvarni svijet ima iznenađenja za njega…


Voljeti se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih psihoterapeuta, Jorgea Bucayja, po mnogočemu je jedinstven - napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba održati.

  • Prevodilac: Silvana Roglić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim mailovi i dalje stižu, i znatiželjni ih Roberto potajno počinje čitati. Šalje ih psihoterapeutkinja Laura, koja zajedno s Fredyjem piše knjigu o čudu ljubavi i zaljubljenosti, o mogućnostima održavanja veze, o vjeri u ideale, ali i o nedostatku ljubavi i pretvaranju očaranosti u zavist. Zadivljeni Roberto sa svakom sljedećom porukom sve više preispituje vlastita ljubavna iskustva pokušavajući otkriti i shvatiti sebe. Ohrabren Laurinim stručnim znanjem i iskustvom, skriven anonimnošću interneta, Roberto preuzima Fredyjev identitet te počinje pisati pisma Lauri, iznositi svoje priče i svoja razmišljanja o ljubavi i sreći. Ali stvarni svijet ima iznenađenja za njega… Voljeti se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih psihoterapeuta, Jorgea Bucayja, po mnogočemu je jedinstven - napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba održati.

Dodatne informacije

Izdavač Fraktura
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter