Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Volite sve, uvek

Volite sve, uvek

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bob Gof


ISBN:

9788644500452

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9045

Broj strana:

228

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Šta se događa kada dajemo ljubav kao da smo od nje sačinjeni?

U ovoj zanimljivoj i inspirativnoj knjizi koja se nastavlja na Njujork Tajmsov bestseler fenomen Ljubav na delu, Bob Gof vodi čitaoce na putovanje u tajnu življenja bez straha, sputanosti, ili brige. Put ka oslobođenom postojanju, za kojim svi tragamo, nalazi se u istini koju je, kako jednostavno izreći, tako i teško sprovesti u delo: voleti ljude, čak i one teške, bez razlika i bez granica.

Na samo njemu svojstven pripovedački način koji prožima knjigu Volite sve, uvek, Bob nam otkriva lekcije koje je naučio – često teškim putem – o tome šta zapravo znači voleti bez inhibicija, nesigurnosti ili ograničenja. Od pronalaženja pravih prijatelja do otkrivanja pozitivne strane neuspeha, Volite sve, uvek ukazuje na put ka otelotvorenju ljubavi kroz dela koja su neočekivana, kojih se pribojavamo ili koja su naizgled nemoguća. Bilo da skače padobranom (tokom kojeg izgubi cipele) ili da sklapa prijateljstvo s vračem iz Ugande, Bob stupa u život prigrlivši druge bez ograničenja, što je, kako zarazno, tako i neobično obično. Volite sve, uvek nam otkriva kako možemo i mi da učinimo isto.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta se događa kada dajemo ljubav kao da smo od nje sačinjeni? U ovoj zanimljivoj i inspirativnoj knjizi koja se nastavlja na Njujork Tajmsov bestseler fenomen Ljubav na delu, Bob Gof vodi čitaoce na putovanje u tajnu življenja bez straha, sputanosti, ili brige. Put ka oslobođenom postojanju, za kojim svi tragamo, nalazi se u istini koju je, kako jednostavno izreći, tako i teško sprovesti u delo: voleti ljude, čak i one teške, bez razlika i bez granica. Na samo njemu svojstven pripovedački način koji prožima knjigu Volite sve, uvek, Bob nam otkriva lekcije koje je naučio – često teškim putem – o tome šta zapravo znači voleti bez inhibicija, nesigurnosti ili ograničenja. Od pronalaženja pravih prijatelja do otkrivanja pozitivne strane neuspeha, Volite sve, uvek ukazuje na put ka otelotvorenju ljubavi kroz dela koja su neočekivana, kojih se pribojavamo ili koja su naizgled nemoguća. Bilo da skače padobranom (tokom kojeg izgubi cipele) ili da sklapa prijateljstvo s vračem iz Ugande, Bob stupa u život prigrlivši druge bez ograničenja, što je, kako zarazno, tako i neobično obično. Volite sve, uvek nam otkriva kako možemo i mi da učinimo isto.

Dodatne informacije

Izdavač Verba
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter